- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Merhaba bende çatlatma iğnesinin 3. Günü rahatsızlandım karın ağrısı ve kusma oldu bende sağ karın ve kaşığım çok ağrıdı sizde ne rahatsızlığı olduÇatlatma iğnesi oldum 7.gün rahatsızlandım için kan verdim 13 çıktı
Büğün 9.gün ve aşırı miğde bulantısı ile kustum ağzımda tat yok adetime de 5 gün var
Kan da cıktıysa gebe olma ıhtımalın var canım bıda verdınmı. İdrar trstınde cıksa belkı Ovıtın etkısıdır derımdeÇatlatma iğnesi oldum 7.gün rahatsızlandım için kan verdim 13 çıktı
Büğün 9.gün ve aşırı miğde bulantısı ile kustum ağzımda tat yok adetime de 5 gün var
Büğün vericem inşallahKan da cıktıysa gebe olma ıhtımalın var canım bıda verdınmı. İdrar trstınde cıksa belkı Ovıtın etkısıdır derımde
Evde test varsa onunla koyulaşmayı takip edin kan ver istersen iğne etkisinin geçmesi 10 günü bulabiliyor yani gebelik olmasa da iğne pozitif çıkartıyor. Emin olmak için 2 gün daha beklesen daha iyiBüğün vericem inşallah
Canım ben 11. Gun kan verdım 4.67 sızce yukselırmı?Benim bile 14.gun negatifti 17.gun pozitif oldu yani ignenin etkisinin tamamen gecmesi gerekiyor
Senın 14. Gun kaç cıkmıştı canım betaBenim bile 14.gun negatifti 17.gun pozitif oldu yani ignenin etkisinin tamamen gecmesi gerekiyor
İnşaAllah yükselir Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım ben 11. Gun kan verdım 4.67 sızce yukselırmı?
0 di 3 gun sonra 17.gun 25 ile ogrendim fakat kimyasaldi diger ay hamile kaldim simdi hamileyim sukurler olsun kendiliginden kaldimSenın 14. Gun kaç cıkmıştı canım beta
Anladım Canım bende 15. Gun tekrar kan verecegım doktora gıdıp. Ilkkez 4.67 lerde oldu beta. Normalde benım 0.300 0.200 lerde olurdu hep ondan umutlandım0 di 3 gun sonra 17.gun 25 ile ogrendim fakat kimyasaldi diger ay hamile kaldim simdi hamileyim sukurler olsun kendiliginden kaldim
Kacinci gunun su anAnladım Canım bende 15. Gun tekrar kan verecegım doktora gıdıp. Ilkkez 4.67 lerde oldu beta. Normalde benım 0.300 0.200 lerde olurdu hep ondan umutlandım
Kacinci gunun su
12. Gunü. Pazartesı 15. Gunu oluyoKacinci gunun su an
Tamam 14. gunu kan ver istersen12. Gunü. Pazartesı 15. Gunu oluyo
Ben kan testını 11. Gunu vermıstm 4.67 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?