Hadi ya üzüldüm canım ilk deneme miydiAşılamanın 11. Günü kan testi verdim 0.62 çıktı daha da yükselmez negatif yanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya üzüldüm canım ilk deneme miydiAşılamanın 11. Günü kan testi verdim 0.62 çıktı daha da yükselmez negatif yanı
Benim yumurtam çatlamıştı fakat ovülasyon testim hep pikti çatlamamış gözüküyordu. Doktoruna gittim çatlamış sıvı dağılımı olmuş döllenmeyi bekliyor demiştiMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi olduğunuz halde çatlamayan yumurtasi olan varmı acaba? Ben bugün aşılama oldum
2.gun önce de çatlatma iğnesi oldum.ama daha önce de kullanmıştım onun gibi değil. Akıntım azdı. Ayrıca ovulasyon testi yaptım ama hala çatlamamis gözüküyor. Çatlamama ihtimali var mı? 45 saati geçti.
İnşallah benim de öyledir cnm çünkü aynısını yaşıyorum şuan senin dediğinin. Pik gösteriyor ovulasyonBenim yumurtam çatlamıştı fakat ovülasyon testim hep pikti çatlamamış gözüküyordu. Doktoruna gittim çatlamış sıvı dağılımı olmuş döllenmeyi bekliyor demişti![]()
Hayır canım 2. Aşılamam 6. Tedavim ilk 3 ü klomen tedavisi 2 si femera sonuncusuda gonalfHadi ya üzüldüm canım ilk deneme miydi
Benimde sürecim senle aynı canım benim önceki aşılamada gonal f vermişti bu ay klımen+femera kullandım öyle yaptık öncekinde ohss sendromu olmuştı bu ay da olmaz inşallah ağrım var şuan hala neden anlayamadımHayır canım 2. Aşılamam 6. Tedavim ilk 3 ü klomen tedavisi 2 si femera sonuncusuda gonalf
Senın kaçıncı gününBenimde sürecim senle aynı canım benim önceki aşılamada gonal f vermişti bu ay klımen+femera kullandım öyle yaptık öncekinde ohss sendromu olmuştı bu ay da olmaz inşallah ağrım var şuan hala neden anlayamadım
Sen değerlendirmeye devam et kuzum nerden tutacağı hiç belli olmazİnşallah benim de öyledir cnm çünkü aynısını yaşıyorum şuan senin dediğinin. Pik gösteriyor ovulasyon
Sağol cnm benim Dün asilamadan sonra Pembe kanama olmuştu 1 gün boyunca.hala ara ara pembe kan geliyor akıntı ile birlikte normal mi acaba.Sen değerlendirmeye devam et kuzum nerden tutacağı hiç belli olmazbolll sanş
![]()
Ben daha bugün oldum ikinci aşılamamıSenın kaçıncı günün
Ay bilemedim kiSağol cnm benim Dün asilamadan sonra Pembe kanama olmuştu 1 gün boyunca.hala ara ara pembe kan geliyor akıntı ile birlikte normal mi acaba.
Benim biraz Zorlu geçti cnm aşılamam biraz darlık varmış tahriş oldu demekki. Yerleşme kanaması olması mümkün değil cnm dün daha aşılamam oldu. İnşallah yerleşme kanamalarını da görürüz cnmAy bilemedim kiYumurtlaman gözükmüyor testlerde , böyle pembemsi kanamalar yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmedim değil
hiç yaşamadım ama reglden 3-4 gün önce gelir diyorlar inşAllah seninde öyle olur
![]()
Heee pardonBenim biraz Zorlu geçti cnm aşılamam biraz darlık varmış tahriş oldu demekki. Yerleşme kanaması olması mümkün değil cnm dün daha aşılamam oldu. İnşallah yerleşme kanamalarını da görürüz cnm![]()
İnşallah cnm.allah ol derse olacak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sen neler yapıyorsun bebeğin var mıHeee pardonAllah söyletti belkiiii
![]()
Çok şükür 3,5 yaşında bir oğlum var yavrum . Evlendiğimde hiç korunmadık evliligimin 6. Ayımda hamile kalmışım ben öğrendiğim de 8 aylık evliydim yavrum 8 haftalıktı hemen hemenİnşallah cnm.allah ol derse olacak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sen neler yapıyorsun bebeğin var mı
Allah bağışlasın cnm Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah'ım bise de bu duyguyu tattirsin inşallah cnm. Bana da haber et cnm inşallah vardırÇok şükür 3,5 yaşında bir oğlum var yavrum . Evlendiğimde hiç korunmadık evliligimin 6. Ayımda hamile kalmışım ben öğrendiğim de 8 aylık evliydim yavrum 8 haftalıktı hemen hemenşimdi ikinciyi istiyoruz 1,5 senedir olmadı . İlk defa martta ovülasyon kullanmaya başladım olmadı . Nisan da doktor kontrolünde ilaç+igne kullandım oda olmadı
bu ay övülasyon denedim günleri değerlendirdim bakalım
6 günüm var reglime erken gebelik testi siparişi vermiştim yarın elimde olur tahminimce yarın yaparım bakalım belirtilerim yok gibi ama ilk defa sağ tarafım diğer aylara göre daha sancılıydı bakalım nasip
![]()
İnşAllah aşkım hepimiz tadalımAllah bağışlasın cnm Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah'ım bise de bu duyguyu tattirsin inşallah cnm. Bana da haber et cnm inşallah vardır
İnşAllah aşkım hepimiz tadalımtamam yarın yapınca yazarım