Doğuma Hazırlık çatlatma iğnesi cinsiyet seçimine yardımcı olurmu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denevst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
698
3
96
Ankara
mrb benim 2 tane oğlum var Allah ikisinede güzel ve sağlıklı bir ömür versin herkesin çocuğuna. 3.düşünüyorum gönlüm kız istiyor eski dr.uma gittim bana çatlatma iğnesi yapacak yumurtlama gününü tespit için, fakat ben anlamadım cinsiyeti bu durumun nasıl etkilediğini, bilmediğimden soruyorum daha önceden bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi acaba?

peki çatlatma iğnesi sonrasında kaçıncı saat ilişki önerdi genelde çatlatma iğnesi ve yumurtlama zamanı erkek bebek için uygalanan bir yöntem:26:

Son düzenleme:
erkek spermlerinin daha hızlı olduğunu kız spermlerinin ise daha uzun yaşadığını duymuştum...
çatlatma iğnesinin alakasını bilmiyorum ama bunun diyetini duymuştum ve %80 gibi bi oranda tuttuğunu okumuştum forumda konu ile ilgili topikler var ....

peki çatlatma iğnesi sonrasında kaçıncı saat ilişki önerdi genelde çatlatma iğnesi ve yumurtlama zamanı erkek bebek için uygalanan bir yöntem:26:

canım daha iğne olmadım ultrasonla yumurta takibi yapılıyor yarın tekrar gidecem bende nasıl birşey uygulanacağını bilmiyorum

canım kız için degılde erkek için genelde catlama ıgnesı verıyolar.ıgne olduktan 36.satt sonra bırlıktelık onerıyo doktorlar.bıldıgımız kız için yumurtlamadan once sık ılışkı..doktorunla daha detaylı konuş ve oyle başla derım ben.soracaklarını sor hıç bışey aklında kalmasın..

şu çin takviminden de yardım alabilirsin. ben ona bakarak hamile kalmadım ama cinsiyeti ne diye baktığımızda erkek çıkıyordu. bu hafta öğrendik ki erkekmiş.

canım kız için degılde erkek için genelde catlama ıgnesı verıyolar.ıgne olduktan 36.satt sonra bırlıktelık onerıyo doktorlar.bıldıgımız kız için yumurtlamadan once sık ılışkı..doktorunla daha detaylı konuş ve oyle başla derım ben.soracaklarını sor hıç bışey aklında kalmasın..

2 çocuğumda da aynı doktora gitmiştim. Güvendiğim bir doktor, ama konuyu hiç bilmediğim için kafam karışık. dr.uma sordum yumurtlama günü tespiti yapacam dedi.sonrasında nasıl birşey yapılacak bilemiyorumki

canım gelişmelerden bizide haberder edersen seviniriz benimde 3 tane kızım var erkek bebeğimiz olsun istiyoruz bizde tersini deneriz :9:

Back
X