İnşillah bakalım sizin sorununuz neydi acabaBenimde kasık ağrım oluyodu ama bugün daha fazla batma oluyo 7. gün bugün arada akıntım oluyo belim ağrıyo hafif bulantı birazda halsizlik var Allah nasip ederse bende salı günü test yapıcam belirtilerimiz benziyo sizde bana bi ümit olursunuz
Yumurta tembelliği var sol tüpüm yok bide son zamanlarda eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktıİnşillah bakalım sizin sorununuz neydi acaba
Düzenimi adetın canım peki bende ekım ayında rahim filmi cekıldm temiz cıktı adetıme duzenlı ama doktor pko gorunnumlu yumurtalık lar dedıYumurta tembelliği var sol tüpüm yok bide son zamanlarda eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktı
Düzensiz oluyo banada sadece görünümü var dediler bütün belirtileride var ama hormonlarım gayet iyi ilaçla bile adetin 23. günü yumurtalarım gelişiyoDüzenimi adetın canım peki bende ekım ayında rahim filmi cekıldm temiz cıktı adetıme duzenlı ama doktor pko gorunnumlu yumurtalık lar dedı
Benim 12 gunu gelısmeye baslıyo o sorunum yok ama hamile kalmadm son gtdım doktor farklı ılaclar verdı rahmin incelik var dedi estrofem ve duphaston kullandm d vitamini B12 kullandm bua y belkide tutdu bılmıyrm amaDüzensiz oluyo banada sadece görünümü var dediler bütün belirtileride var ama hormonlarım gayet iyi ilaçla bile adetin 23. günü yumurtalarım gelişiyo
Benim geç büyüyo ama çok şükür rahmim kalın o yüzden ilaç kullanmıyorum d vitamini B12 bende kullandım bu ay baya çoğu şeyimiz benziyo test yaptınız mıBenim 12 gunu gelısmeye baslıyo o sorunum yok ama hamile kalmadm son gtdım doktor farklı ılaclar verdı rahmin incelik var dedi estrofem ve duphaston kullandm d vitamini B12 kullandm bua y belkide tutdu bılmıyrm ama
İlçedeyim canjm kayınvalıde cekınıyrm almaya cıkmasa sonra gebelik cuma gunu evime gtcem ozamn kan vercrmBenim geç büyüyo ama çok şükür rahmim kalın o yüzden ilaç kullanmıyorum d vitamini B12 bende kullandım bu ay baya çoğu şeyimiz benziyo test yaptınız mı
Test yaptm canım pozitif cıktıBenim geç büyüyo ama çok şükür rahmim kalın o yüzden ilaç kullanmıyorum d vitamini B12 bende kullandım bu ay baya çoğu şeyimiz benziyo test yaptınız mı
Gözünüz aydın çok sevindimTest yaptm canım pozitif cıktı
Amin insallah inssllah senınde olur biran onceee dua et ben cok etdim zikir cektım canım bu guzel aylarda kabul olurGözünüz aydın çok sevindimAllah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim içinde dua eder misiniz
Bende yakın zamanda salâtı Tefriciye bitirdim inşallah pozitifi görmek nasip olurAmin insallah inssllah senınde olur biran onceee dua et ben cok etdim zikir cektım canım bu guzel aylarda kabul olur
Şuan halsizlik ve karın agrısı devam edıyoBende yakın zamanda salâtı Tefriciye bitirdim inşallah pozitifi görmek nasip olurbelirtiniz var mıydı
Bişey sorabilir miyim bende bu ay sizinle aynı sebeple Duphaston kullandım ve sizinle aynı belirtilerim var hatta bugün yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti 2 3 damla kan geldi..Siz kaçıncı gün test yaptınız bende acaba adet mı olucam ya da ilaç mı yapıyor diye düşünüyordum ama sizinle aynı ilacı kullanıp aynı belirtileri yaşadığım için şuan bı acaba demeye başladım ne zaman pozitifi gördünüz ?Şuan halsizlik ve karın agrısı devam edıyo
Canım ben adetımın gecesini bekledim emin olmak İcim 3gun gectı test yaptım ve direk koyu cıktı ama sadece 1 gun adet gunumde kahve akıntı geldi gerisi gekmedıBişey sorabilir miyim bende bu ay sizinle aynı sebeple Duphaston kullandım ve sizinle aynı belirtilerim var hatta bugün yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti 2 3 damla kan geldi..Siz kaçıncı gün test yaptınız bende acaba adet mı olucam ya da ilaç mı yapıyor diye düşünüyordum ama sizinle aynı ilacı kullanıp aynı belirtileri yaşadığım için şuan bı acaba demeye başladım ne zaman pozitifi gördünüz ?
Bendede bugün 3 4 damla kan geldi gerisi gelmedi senin belirtilerinle aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden yazmak istedim o zaman adet günümü bekleyeyim..Peki ilacı bitirdikten kaç gün sonra adet olmak gerekiyor hesaplayamiyorum..Eğer yumurtlamanın uzerinden 14 gün geçince adet oluyorsak 1 Mart, öteki türlü 6 Mart olacakCanım ben adetımın gecesini bekledim emin olmak İcim 3gun gectı test yaptım ve direk koyu cıktı ama sadece 1 gun adet gunumde kahve akıntı geldi gerisi gekmedı
Ama ben catlatma ıgnedı vuruldum ıgneden genelde 15 16 gun sonra adet olunurBendede bugün 3 4 damla kan geldi gerisi gelmedi senin belirtilerinle aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden yazmak istedim o zaman adet günümü bekleyeyim..Peki ilacı bitirdikten kaç gün sonra adet olmak gerekiyor hesaplayamiyorum..Eğer yumurtlamanın uzerinden 14 gün geçince adet oluyorsak 1 Mart, öteki türlü 6 Mart olacak
Benim çatlama kendisi olduğu için iğne yok sadece bebek tutunsun düşük olmasin diye ilacı verdi o yüzden hesaplayamiyorum ilaç bittikten kaç gün sonra adet olunuyor diyeAma ben catlatma ıgnedı vuruldum ıgneden genelde 15 16 gun sonra adet olunur
Çatlama iğnesinin ertesi gunu baslasitdı bana Duphastou bitene kadar kullandım canımkızlar bana yardımcı olursanı cok sevınırım . Öncelikle hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin .
gecen ay klomen+ovitrelle kullandım kimyasal gebelik oldu şuanda reglinin 3. günündeyim. Dr bana bu sefer Femara günde 2 sefer olmak şeklinde 7 gün kullanmamı söyledi . Ben Duphason kullanmak ıstıyorum cunku bu 2. gebeliğim diğeri düşüktü. Naıl kullanılıyor ve ne zaman bana yardımcı olur musunuz ? gebelik olursa tutunsun dıye ıcmek ıstıyorum
sabah aksammı canım pekiÇatlama iğnesinin ertesi gunu baslasitdı bana Duphastou bitene kadar kullandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?