• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi erken vuruldum

Rainak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
203
105
33
33
Merhabalar. Tup bebek OPU için catlatma ignemi verilen saatten 5 dakika once yaptım. Acile yaptırdım orasına yoğundu biraz saatim geçmesin diye sıraya girdim hemen qma vurulurken baktım 21.30 yerine 21.25tiHemsire hanima söyledim ama herhangi bir dönüş olmadı henüz. Beş dakikadan sorun olur mu ki?

Merhabalar. Tup bebek OPU için catlatma ignemi verilen saatten 5 dakika once yaptım. Acile yaptırdım orasına yoğundu biraz saatim geçmesin diye sıraya girdim hemen qma vurulurken baktım 21.30 yerine 21.25tiHemsire hanima söyledim ama herhangi bir dönüş olmadı henüz. Beş dakikadan sorun olur mu ki?
Bende Bi kaç gün erken yaptırdınız falan sandım yok canım korkma 5 dakikadan ne olacak ☺️

5 dakikan bişey olmaz ama yinede doktorunuza söyleyin. Opu' dan önce. Kendiniz neden yapmadınız acile ne gerek vardı merakımdan soruyorum

Bir kaç saat erken yaptın zannettim. 5 dakika ile bişey olmaz evdeki saat ile telefonumun saati bile en az 5 dk fark verir şuan 😀

5 dakikan bişey olmaz ama yinede doktorunuza söyleyin. Opu' dan önce. Kendiniz neden yapmadınız acile ne gerek vardı merakımdan soruyorum
BEN kolumdan kendim vuramiyorum. Normalde eşim vuruyor ama bu catlatma ignesi biraz daha önemli olduğu için garanti olsun diye acilden vurdurdum.

Back
X