Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ağustos ayında aşılama yaptırdım o zaman çatlatma iğnesi verdi 600 TL ödedim şimdi ne kadar bilmiyorumArkadaşlar merhaba. Çatlatma iğnesini özel hastanede vurduranlar var mı, fiyatı nedir bilgisi olan?
Kendiniz mi yapmıştınız yoksa doktor mu yaptıBen Ağustos ayında aşılama yaptırdım o zaman çatlatma iğnesi verdi 600 TL ödedim şimdi ne kadar bilmiyorum
Ben iki defa yaptım birincisinde sağlık ocağında yaptırdım ikincisini eşim yaptı sağolsun.Kendiniz mi yapmıştınız yoksa doktor mu yaptı
Bence vurul yumurta çatlasın garanti olsun. Bı zararı yokKlomen kullandım bugüm bitti büyük ihtimal çatlatma iğnesi önerecek doktorum yarın. 1 yılık evliyim bir kez boş gebelik geçirdim sizce iğne önerirse vurulmalı mıyım beklemeli miyim gerek var mı yani? Yan etkisi bir zararı vs varmıdır
Doktor yazıyor siz gidip eczaneden alıyorsunuz. İğneyi doktor yapmıyor o sizi hastanenin ilgili birimine yönlendirir. İsterseniz kendiniz de yapabilirsiniz, zaten talimatlar yazıyor. Fiyatı ben temmuz ayında aldığımda 600du, şimdi 700 falan olmuştur muhtemelen. Bu arada doktor yumurtalariniza bakıp iğne yazmadiysa sakın kendi kafanıza göre alıp kullanmayın. Yumurtalari yeterli büyüklüğe gelmeden iğne yapanların bazılarında kist oluşumuna neden olabiliyor. Bir çok örneğini gördüm burada.Arkadaşlar merhaba. Çatlatma iğnesini özel hastanede vurduranlar var mı, fiyatı nedir bilgisi olan?
Anladım teşekkür ederim. Yok kafama göre değil zaten yarın kontrolüm var klomen bitti bide günaşırı ilişki önermişti yarında kontrole çağırdı süreci bilmiyorum burdan takip ettiğim kadarı ile genelde hep çatlatma iğnesi vurulmuşlar. Doktorum önerirse vurulmalı mıyım gerek varmı acaba diye düşündüm bi o yüzden bilgi sahibi olmak istedimDoktor yazıyor siz gidip eczaneden alıyorsunuz. İğneyi doktor yapmıyor o sizi hastanenin ilgili birimine yönlendirir. İsterseniz kendiniz de yapabilirsiniz, zaten talimatlar yazıyor. Fiyatı ben temmuz ayında aldığımda 600du, şimdi 700 falan olmuştur muhtemelen. Bu arada doktor yumurtalariniza bakıp iğne yazmadiysa sakın kendi kafanıza göre alıp kullanmayın. Yumurtalari yeterli büyüklüğe gelmeden iğne yapanların bazılarında kist oluşumuna neden olabiliyor. Bir çok örneğini gördüm burada.
Klomen kullandığınızı mesajı yazdıktan sonra gördüm:) inşallah sonuç istediğiniz gibi olur..Anladım teşekkür ederim. Yok kafama göre değil zaten yarın kontrolüm var klomen bitti bide günaşırı ilişki önermişti yarında kontrole çağırdı süreci bilmiyorum burdan takip ettiğim kadarı ile genelde hep çatlatma iğnesi vurulmuşlar. Doktorum önerirse vurulmalı mıyım gerek varmı acaba diye düşündüm bi o yüzden bilgi sahibi olmak istedim
İnşallah çok teşekkür ederimKlomen kullandığınızı mesajı yazdıktan sonra gördüm:) inşallah sonuç istediğiniz gibi olur..