- 4 Şubat 2025
- 201
- 46
- 13
- Konu Sahibi CerkesMaria
Koyulaşır mı acaba pik olursa mı gebelik olabiliyorEvet canım malesef değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyulaşır mı acaba pik olursa mı gebelik olabiliyorEvet canım malesef değil.
Benim beta 6.61iken ovulasyon testim pikti. Senin de çok çok silik değil ama bazen adete yakın da hormon dalgalanmaları olabiliyor rabbim gönlüne göre versinKoyulaşır mı acaba pik olursa mı gebelik olabiliyor
o zaman bende yok diyebiliriz teşekkür ederimBenim beta 6.61iken ovulasyon testim pikti. Senin de çok çok silik değil ama bazen adete yakın da hormon dalgalanmaları olabiliyor rabbim gönlüne göre versin
Hiç belli olmaz umudunu yitirme biz burda yanlış yapıyoruz aslında umut her zaman olmalı. Bende senin gibiyim bi test yapıyorum negatif umudum hemen bitiyor. Bu ay tedaviye başlıcam bende ilaç ve çatlatma iğnesi ama umudum var mı asla yok. Kendime umut aramaya çalışıyorum. Nasipten öte yol yok Allah hepimize kolaylıkla en yakın zamanda nasip etsino zaman bende yok diyebiliriz teşekkür ederim
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Bende bu ay klomen ovitrelle kullandım şansımda yüksekti 5 yumurta vardı 4ü olgundu gün aşırı ilişki önerdi doktorum ama nasipHiç belli olmaz umudunu yitirme biz burda yanlış yapıyoruz aslında umut her zaman olmalı. Bende senin gibiyim bi test yapıyorum negatif umudum hemen bitiyor. Bu ay tedaviye başlıcam bende ilaç ve çatlatma iğnesi ama umudum var mı asla yok. Kendime umut aramaya çalışıyorum. Nasipten öte yol yok Allah hepimize kolaylıkla en yakın zamanda nasip etsin
Kaçıncı gününAmin inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Bende bu ay klomen ovitrelle kullandım şansımda yüksekti 5 yumurta vardı 4ü olgundu gün aşırı ilişki önerdi doktorum ama nasipşuan Progestan fitil de kullanıyorum o lh hormonunu da baskılıyor ovülasyon çift çıkınca bi acaba mı dedim ama bilemiyorum
![]()
16. GünümKaçıncı günün
Hamilelik yoksa regl gelir artık16. Günüm
Evet bekleyip göreceğiz artıkHamilelik yoksa regl gelir artık
Regl oldunuz mu ?Evet bekleyip göreceğiz artık
Sonucunuz ne olduAdetıme 5 gun kaldı catlıcam meraktan ya
Evet oldumRegl oldunuz mu
Adet oldmSonucunuz ne oldu
Henüz olmadım ama kaset test negatif ovülasyon yine çift çıktı pek umudum yok ama eğer gelmezse yarın kan veririmRegl oldunuz mu ?
Bende henüz olmadım, olmayana kadar umut vardırHenüz olmadım ama kaset test negatif ovülasyon yine çift çıktı pek umudum yok ama eğer gelmezse yarın kan veririm
İnşallah sağlıkla gelsin minikler. Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimiziBende henüz olmadım, olmayana kadar umut vardır![]()
Sonucunuz ne oldu acaba :)Bende henüz olmadım, olmayana kadar umut vardır![]()
Maalesef regl oldum.Sonucunuz ne oldu acaba :)
Birdahakine şansınız açık olsun inşallahMaalesef regl oldum.
Kızlar merhaba cuma gunu doktora gıttım klomen sonrası yumurtam 17mm olmustu rahım kalınlığı iyi yumurtayı çatlatıcam dedı Çatlatma iğnesi (Gonapeptyl) vuruldu 2 adet cumartesi ve pazartesi ilişki olsun dedi değerlendiriyoruz bugun sol kasıgımda hafıften bır sızlama var bazen keskin bir hal alıyor halsizlik ve bel ağrısı yaşıyorum bunlar normal mi ? Gebelik testini ne zaman yapmam gerekir âdetime normal döngüde 13 gun