3 aşılamamda 3 ayrı çatlatma iğnesi kullandım.biri ovitrelle birini doktorum enjeksiyonda verdi adını bilmiyorum biride prengly.ovitrelleyi aşılama aşamasına geçmedende kullanmıştım.fiyatı 70-75 tl falan ama prengly çok daha ucuz 10 tl falan.bu arada ovitrelle göbekten prengly kalçadan yapılıyor.3.aşılamanın sonucunu bekliyorum şimdi bunda prengly kullandım. bu arada çatlatma iğnesinin saati ilişkiden ya da aşılamadan 36 saat önce olmalı.
ARKADASLAR YASADIGINIZ DENEYIMLERINIZDEN VE BILGILERINIZDEN FAYDALANMAK ISTIYORUM....
ARKADASLAR
ben gecen ay FEMARA kullandim klomen tarzi fakat yumurtam catlamadi sanirim cunku bugun adet oldum ve oluncaya kadar sizlama oldu yurt disinda oldugum icin doktor kontrolleimi yaptiamiyorum suan
sorum su
27 nisanda adet oldum yumurtliyacagim zaman 8-9 mayis catlatma ignesini ne zaman vurdurmaliyim ve kullanip onereceginiz catlatma ignesi ismi varmi ??
tesekkur
tum dileklerimiz gercek olsun yuce rabbim bebislerimizi once gobuslerimize sonra kucaklarmiza almayi nasip etsinn
lutfen acil cevap arkadaslar..
öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım 3 senelik evliyim bi senedir korunmuyoruz adet düzensizliği için doktora gttm pko var dedi ama sonra bir cok doktoru gezdikten sonra sadece yumurta tembelliği olduğunu öğrendim eşimin tahlilleri normal doktorum adetin5 gnü 2 adet klomen verdi bittikten sonra kontrolde 2 tane 17 ve 19 mm yumurtan olusmus dedi ovitrelle vurdu 18 nisanda.yarın ve ertesi gün ilişki sonra gün aşırı dedi bizde dediğini yaptık ilk günler cok ağrım oldu progestoren testi istedi adetin 21, gnü 11,17 çıktı güzel dedi yumurtan olmus fakat kistte dönüşmüş olabilir dedi 4 cm normalde yarın adet olmam gerekir 28 gnden sayarsak ama 2 gündür adet sancısı gb ağrım var kistim mi var hamilemiyim anlamadım?
saol canım bilgiler için maalesef dün hastalandım ama cok ağrım var sanırım nurtopu gb bi kistim olustu:)pazartesi gtcem kontrole soğan kürünü denicem bnde mutlaka bi ara kullanmıstım zaten o dedğin gebelik bölümüne nerden grcem daha dün actım bilmiyorumda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?