catlatma ignesi kullananlar yardimci olabilirlermi?

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
28
Arkadaslar merhaba ben bu ay catlatma ignesi kullandm polikistik over hastasiyim adetm gecikti 4 gun olcak bugun gebelik testi yaptirdim sonuc negatif lutfen kullananlar ayrintili bilgi verebilirler mi adet gecikmesi oldumu olduysa ne kadar surdu lutfen bilgilernize ihtiyacm var ??

Son düzenleme:
Iyi gunler benimde catlama ignesi olalim 17 gun oldu dun idrar testi yaptim evde pozitif cikti sizce dogruluk payi yuksekmidir deneyimi olan arkadaslardan yardim cvp bekliyorum lutfen test dogrumu cikmistir yanilma payi yoktur demi? insallah

Zannetmiyorm hamilesndir insallah erkenden hastaneye git kan testi yaptir canm hayirli olsun simdiden :)

Tesukkur ederim canim insallah dogrudur yarin gitcem kan tahlili vermeye ama cok korkuyosum heran olacak gibi sancim var vede ayaklarim cok kotu agriyo rabim herkese hayirli evlatlar nasip etsin

Dun yine idrar testi yaptim yine pozitif cikti yani catlatma ignesinden 16 gun sonra ilk yaptigim test pozitift ve yine igneden 18 gun sonrada yaptigim test pozitif cikti hayirlisi bugun kan tahlili yaptiracam bakalim ne olacak

merhaba kızlar
Ben de hamile kalmaya çalışyorum.Hamilelik düşüncem boyunca burdaki arkadaşlarımın deneyimini okudum ve bu süreçte ovulasyon testi kullandım,hamilelğe engel var mı diye tüm testleride yaptırdım.(herşey normal ve çok iyi çıktı)Nerdeyse 10 ay oldu ve hala hamile kalamıyorum.Doktora bunu söyledim ve o alttan muayene etti.Yumurtlama günü bir çatlama iğnesi yapalım dedi.Bir de öyle deneyelim dedi.Bu çatlama iğnesi nasıl oluyor.Bugün gidicem doktora.Çatlama iğnesinden sonra ilişki ne zamanlar oluyor?

Dun yine idrar testi yaptim yine pozitif cikti yani catlatma ignesinden 16 gun sonra ilk yaptigim test pozitift ve yine igneden 18 gun sonrada yaptigim test pozitif cikti hayirlisi bugun kan tahlili yaptiracam bakalim ne olacak

Bencede hamilesn canm gozun aydin smdiden :) :)

merhaba kızlar
Ben de hamile kalmaya çalışyorum.Hamilelik düşüncem boyunca burdaki arkadaşlarımın deneyimini okudum ve bu süreçte ovulasyon testi kullandım,hamilelğe engel var mı diye tüm testleride yaptırdım.(herşey normal ve çok iyi çıktı)Nerdeyse 10 ay oldu ve hala hamile kalamıyorum.Doktora bunu söyledim ve o alttan muayene etti.Yumurtlama günü bir çatlama iğnesi yapalım dedi.Bir de öyle deneyelim dedi.Bu çatlama iğnesi nasıl oluyor.Bugün gidicem doktora.Çatlama iğnesinden sonra ilişki ne zamanlar oluyor?

canm igne vuruldktan 36 saat sonra yumurtalik catliyo o gece iliskiye giriyosnz
ama benm anlamadgm neden direk catlatma ignesine basvurduki doktorn bi ogrrn canm onu bende cok muayene oldm once klomenle basladk bu ay igne kullandm ondan oncede kontrollere gidiyodm ki sorun neyms bi ogrenelm diye acele etme bence kullan yine ama sen doktoruna derin bi arastirma yaptir bu ay kalmazsan rahim filmide ceksin tupler icin ultrasonlada kontrol etsin catlarken tam catliyomu yoksa yaridani kaliyo iyice bi arastirsn doktorn direk ilac tedavisi iyi degl cunku

DR.bugun kontrole gittim muayene etti,yumurtam çatlamış.O yüzden iğne yapmadı ve bana klomen ilacı tavsiye etti.3 ay içinde hamile kalamzsan hgs(rahim filmi) çekecekmiş.Burda okuduklarıma göre hgs çok acılı bir işlemmiş.Dr. a hgs yapınca anestezi uyguluyor musun diye sordum, isterseniz dedi.Ben isteyeceğim çünkü acı eşiğim çok düşük.Dr.lar neden anesteziden kaçıyorlar bu kadar zararlı mı?
Dr.umun direkt çatlatma iğnesine başvurmasının sebebi: kontrolde yumutamı gördü ve belki çatlamıyodur diye çatlatmak istediğini söyledi.Ama gittiğimde çatlamıştı bile:-)Ama keşke daha erken çağırsaymış en azından yumurtamın boyutunu bilirdim.

Kizlar kan tahlilide pozitif cikti Allah tum istiyenlere nasip etsin amin Ama benim nedense sancim kesildi cok sancim vardi hareket etince yatakta donunce ama simdi nedense yok

Kardelen canm bende hamileymisim dun ogrendm ogrendigim gibide dusuk yaptm rahme tutunamadan dusmus benimde dikkat et sende doktoruna gitmeyi sakn ihmal etme surekli degerlerine baktir

Kardelen canm bende hamileymisim dun ogrendm ogrendigim gibide dusuk yaptm rahme tutunamadan dusmus benimde dikkat et sende doktoruna gitmeyi sakn ihmal etme surekli degerlerine baktir
geçmiş olsun canım...İnş. bu ay bizim için hamilelik gerçekleşir

Cok uzuldum canim gecmis olsun senin kac gunun geciyodu bu benim ikinci gebeligim benimde ilkim canlanmadi kese duzensizligi vardi kurtaj olmak zorunda kaldim ilkimde gunum gecmeden ogrenmistim gebeligimi onun icin ayagim doktordan hic cikmadi devamli kanamam olduydu onun icin bu sefer gunum tam 10 gun gecsin oyle gidip diyodum

Canm benim 10 gun gecikmisti dunde dusukle sonuclandi rahme tutunamamis o yuzden adetimle birlikte cikti oda sen yne git degerlerine baktir yukselirse proble yok demektir ama degerlern duserse sorun yasayabilirsn canm dikkat et

X