• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi idrar negatif bir bakar mısınız

Petunyal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
350
118
53
28
Kızlar günaydın moralim bozuldu sabah sabah
11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum
12/13/14 . Günleri değerlenir dedi doktor 26 sında kan ver dedi ben dayanamadım ilk idrar ile awox testi yaptım kocaman bir tek çizgi
Ben mi erken baktım test mi doğru
Bir kaç gün sonra kan mı versem kafam karıştı
Belirti olarak 2 gündür hatta şuan bile deli gibi ğöğsüm sızlıyor acıyor
Chatcpty sordum 14 . Gün falan döllendiyse daha idrara geçmez diyor
Nolur birşey söyleyin

Böyle demiş

Eklentiler

• IMG_5059.webp
    IMG_5059.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_5061.webp
    IMG_5061.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5060.webp
    IMG_5060.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_5062.webp
    IMG_5062.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar günaydın moralim bozuldu sabah sabah
11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum
12/13/14 . Günleri değerlenir dedi doktor 26 sında kan ver dedi ben dayanamadım ilk idrar ile awox testi yaptım kocaman bir tek çizgi
Ben mi erken baktım test mi doğru
Bir kaç gün sonra kan mı versem kafam karıştı
Belirti olarak 2 gündür hatta şuan bile deli gibi ğöğsüm sızlıyor acıyor
Chatcpty sordum 14 . Gün falan döllendiyse daha idrara geçmez diyor
Nolur birşey söyleyin
Merhabalar canım sonucun ne oldu merak ettim umarım gebe kalmissndr

Merhabalar canım sonucun ne oldu merak ettim umarım gebe kalmissndr
Merhaba canım tahlil yaptırdığımın ertesi gün regl oldum doktora gittim tekrar iğne tedavisi oldum şimdi tekrar tahlil için gün sayıyorum 🙁 allahım her birimize kolaylıkla nasip etsin. Duana talibim

merhaba hangi çatlatma iğnesi oldunuz neler yaptınız bende bu ayın 20 sinde oldum sureklı karnım ağrıyor buyuk stres var uzerımde

merhaba hangi çatlatma iğnesi oldunuz neler yaptınız bende bu ayın 20 sinde oldum sureklı karnım ağrıyor buyuk stres var uzerımde
Merhaba gonapeptyl diye bir iğne iki doz oldum yani ekstra folik asite ve günlük hayatıma devam ediyorum stres illaki oluyor ama çok yapma iyi düşün sağlıklı beslen ağır hareketlerden kaçın ve vücudunu dinle gözlemle bakalım kaçınca denemeniz siz hangi iğneden oldunuz

Merhaba gonapeptyl diye bir iğne iki doz oldum yani ekstra folik asite ve günlük hayatıma devam ediyorum stres illaki oluyor ama çok yapma iyi düşün sağlıklı beslen ağır hareketlerden kaçın ve vücudunu dinle gözlemle bakalım kaçınca denemeniz siz hangi iğneden oldunuz
Ovitrelle ilk iğne öncesinde beş gün klomen kullandım son bi senedir demiyoruz her ay vücudum gebelik belirtileri veriyor o yüzden pek anlayamıyorum iğneden sonra karın agrım çok var

Bende 22 sinde oldum çatlatma iğnesini normalde stres yapmicam dedim kendime söz verdim çünkü 2 aşılama bi tüp bebek tedavim oldu tüp bebekte boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi klomen ve ovitrelle kullandım nedense şimdiki kadar stresim olmadı :(

Bende 22 sinde oldum çatlatma iğnesini normalde stres yapmicam dedim kendime söz verdim çünkü 2 aşılama bi tüp bebek tedavim oldu tüp bebekte boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi klomen ve ovitrelle kullandım nedense şimdiki kadar stresim olmadı :(
İnşallah bu sefer tutar canım belirtin var mı ne hissediyorsun iğne etkisi

İnşallah bu sefer tutar canım belirtin var mı ne hissediyorsun iğne etkisi
Bu iğneyi o kadar çok kullandım ki ne hissettiğimi bende bilmiyorum :) yani şöyle hormon olduğu için bu tarz iğneler yalancı belirtiler olabiliyor mesela biz 8-9 kişiydik tüp bebek tedavisinde grup açmıştık herkesin belirtisi vardı kimisi kasık ağrım çok dedi kimisi göğsüm hassaslaştı dedi bende hiç bir belirti olmamıştı tamam dedim demek ki bi benimki olmadı … sadece pozitifi gören bendim test günü

Bu iğneyi o kadar çok kullandım ki ne hissettiğimi bende bilmiyorum :) yani şöyle hormon olduğu için bu tarz iğneler yalancı belirtiler olabiliyor mesela biz 8-9 kişiydik tüp bebek tedavisinde grup açmıştık herkesin belirtisi vardı kimisi kasık ağrım çok dedi kimisi göğsüm hassaslaştı dedi bende hiç bir belirti olmamıştı tamam dedim demek ki bi benimki olmadı … sadece pozitifi gören bendim test günü
Aaaa işte belirti bile aramamak gerekiyor bazen çünkü her vücut farklı sağlıkla kucağına al inşallah

Ayy insallah bende görürüm bende de karın ağrısı dışında birşey yok

Aaaa işte belirti bile aramamak gerekiyor bazen çünkü her vücut farklı sağlıkla kucağına al inşallah
Kürtaj oldum ben malesef hamile değilim şuan tekrar uğraşıyoruz o sürece girmeye hazır hissetmediğim için ilaç çatlama iğnesi olarak şansımızı denedik bu ay iğneyi 22 sinde vuruldum şimdi yine aynı bekleme süreci

Kürtaj oldum ben malesef hamile değilim şuan tekrar uğraşıyoruz o sürece girmeye hazır hissetmediğim için ilaç çatlama iğnesi olarak şansımızı denedik bu ay iğneyi 22 sinde vuruldum şimdi yine aynı bekleme süreci
22'sinde iğne olduktan sonra hangi günleri değerlendirdiniz? Doktor saat verdi mi acaba?

Back
X