Çatlatma iğnesi ile gebelik

tugcee1920

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
85
46
8
23
İyi günler bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde klomen kullandım lütfen dua edin ve eğer içinizde bilgi sahibi olan varsa nelere dikkat etmem lazım yardımcı olur mu acaba 😊

İyi günler bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde klomen kullandım lütfen dua edin ve eğer içinizde bilgi sahibi olan varsa nelere dikkat etmem lazım yardımcı olur mu acaba 😊
Bende surda yerimi alayim😂 klomen bitti ogleden sonra muaynem var bakalim igne vurcak mi vurursa eger gunlerimiz denk olcaz kiz senle😂

Ay inşallah ikimiz içinde güzel haberler almak nasip olur çok sevindim sen adına 🙂
Amin insalah snin kac mm olmustu canim yumurtalarin bakalim ogleden sonra nolucak insalah buyume vardir ben cok kasik agrisi cekiyorum klomene basladigimdsn beri 2 gundur bitti sizde de kasik agrisi oldu mu

Benim kasık ağrım çok fazla yoktu dün 5 gün klomen kullandıktan sonra dün sabah muayne oldum 19-20 mm 2 çatlamaya hazır yumurtam oluşmuş bu sabah da iğne vuruldum kuzum

Benim kasık ağrım çok fazla yoktu dün 5 gün klomen kullandıktan sonra dün sabah muayne oldum 19-20 mm 2 çatlamaya hazır yumurtam oluşmuş bu sabah da iğne vuruldum kuzum
Dun klomen bitigi gibi mi muayne oldun canim oo masalah baya buyumus bende pcos var diye tedirginim bakalim 1 saat sonra gidicem ne diycek haberdar ederim insalah igne veriri istiycem doktordan

Masalah masalah hanimlar evet baska artiran yokmu😂😂 senin baya gecmis kiz yine 9. Gun az kaldi haberdar et bakalim benim doktorum ne diycek bugun ins igne verir😍😍😍
Valla kuzum birde bana sor 9 gün 1 ay gibi geldi daha da randevu 7 sinde var baya ama pozitif olursa inşallah alnıma bile yazarım 😅 sonuç gelsin yazarım negatif pozitif ne çıkarsa ama inşallah pozitif olurda daha fazla yıpranmam 🥹

Valla kuzum birde bana sor 9 gün 1 ay gibi geldi daha da randevu 7 sinde var baya ama pozitif olursa inşallah alnıma bile yazarım 😅 sonuç gelsin yazarım negatif pozitif ne çıkarsa ama inşallah pozitif olurda daha fazla yıpranmam 🥹
Ay insalah canim tabiki senin icin simdi zaman gecmiyor kac yildir evlisin canim cocuk istiyorsun

Benim çatlama iğnesinden sonraki 9. Günüm burda yerimi alayım 😅 zama
İnşallahhhh sonunda hepimizin yüzü güler bende bugünden itibaren 20 gün sayıcam bakalım ben neler yaşıycam 😅

Ay valla sabah beri kafam çok bulanmıştı acaba olucak mı olmıcakmı diye sizle dsnk geldik kafam dağıldı ay valla iyi ki yazmışım buraya 😊
Emin ol herkes öyle oldu mu olmadı mı sorusu kafadan gitmiyor ama İnan sadece kendimize yapıyoruz bi kitap bi oyun herhangi bir uğraşla vakit geçireceğiz mümkün olduğu kadar 😇

Emin ol herkes öyle oldu mu olmadı mı sorusu kafadan gitmiyor ama İnan sadece kendimize yapıyoruz bi kitap bi oyun herhangi bir uğraşla vakit geçireceğiz mümkün olduğu kadar 😇
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz o güzel annelik duygusunu tadarız önce sizden güzel haber alırız bize umut olursunuz 🙂

Back
X