• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen+ovitralle ile kaçıncı denemede gebe kaldınız?

esraygc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
29
3
1
25
kızlar merhaba klomen ovitralle tedavisi olanlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? ben ayın 4 dünden 9 una kadar klomen kullandım. 12 sinde kontrole gittim 1 yumurtam 21 mm boyutunda gelişmişti. doktorum ovitralle yazdı. bu gün mutlaka yaptır dedi. akşama kadar kaç eczane gezdim bilmiyorum zar zor akşama buldum 18.00 da yaptırdım. ayın 14 dü öğlen saatlerinde yani 40 saatte şiddetli agrı ile çatladıgını anladım. keza 15.00 da doktora gidip çatladıgından emin oldum. o 3 gün degerlendirdik sonrası gün aşırı degerlendirecegim. bu şekilde kaçıncı denemede gebelik elde ettiniz. bu arada benim problemim prolaktinde 5 deger kadar fazlalık yumurtalarımın geç gelişmesi yeteri kadar büyümemesi problemi vardı. ve amh 1.51 çıktı. eşimde her şey çok iyi ancak morfoloji 5 gerçi 4 den yukarısı orta iyi deger olarak geçiyor. ve kilo fazlalıgım var. 1 senedir evliyiz 4. aydan itibaren korunmuyoruz. yaşım 31. bu sebeple acele ediyorum. benim gibi bu ay klomen çatlartma iğnesi olanlar ve daha önce olanlardabn destek bekliyorum. cünkü bu konuda kimse ile konuşamıyorum. süreci birlikte yaşadıgım konuşabilecegim insanlara ihtiyacım var.

bir de testi igneden sonra mı saymalıyız yoksa çatlamadan sonra mı?

Back