Erken yapmişsin. Onemli olan ignenin gunu değil yumurtanin çatlamasi ve dollenmesi sonrasi salinan hcg. Igneden 36saat sonra en erken çatliyorsa dolleniyorsa bir kaç gun daha bekleyin. 14cu gunu yaparsiniz. Hayirlisi InsaAllahKizlar catlatma iğnesi de 11 gününde kan verdim ve 0:55 çıktı yükselme şansı varmı
İnşallah yükselir bugün 13 gün kasıklarım da hafif adet sancısı gibi ağrı oldu geri geçtiErken yapmişsin. Onemli olan ignenin gunu değil yumurtanin çatlamasi ve dollenmesi sonrasi salinan hcg. Igneden 36saat sonra en erken çatliyorsa dolleniyorsa bir kaç gun daha bekleyin. 14cu gunu yaparsiniz. Hayirlisi InsaAllah
Pek de ümidim yoktu zatenMaalesef cok zor
Her yeni ay yeni umut. Umutsuzluğa kapilmak yok. Sadece kendini rahat tut. Bu ay olmazsa Allah nasib eder diger ay kalirsin. Hayirlisi neyse o olsun InsaAllahİnşallah yükselir bugün 13 gün kasıklarım da hafif adet sancısı gibi ağrı oldu geri geçti
Insallah pozitife doner ama cok zorPek de ümidim yoktu zaten
Sağol canım benimHer yeni ay yeni umut. Umutsuzluğa kapilmak yok. Sadece kendini rahat tut. Bu ay olmazsa Allah nasib eder diger ay kalirsin. Hayirlisi neyse o olsun InsaAllah
Sağol canım benim
Evt canım bugün 18 günüm ve hamileyim bugün öğrendim 197.45 çıktı degerMerhaba belli oldu mu beni de bugün 10.gunum
Yaaaa aşırı sevindimmmm darısı bana benimde 10.gunum ne yapsamEvt canım bugün 18 günüm ve hamileyim bugün öğrendim 197.45 çıktı deger
Evt canım baş dönmesi akıntı ve kasıklarda ağrı oldu hepYaaaa aşırı sevindimmmm darısı bana benimde 10.gunum ne yapsambelirti var mıydı sizde
İğneden beri akıntım hiç bitmedi benimde yani hala devam ediyor. Siz aşılama mı oldunuzEvt canım baş dönmesi akıntı ve kasıklarda ağrı oldu hep
Hayır sadece çatlatma iğnesi kulandmİğneden beri akıntım hiç bitmedi benimde yani hala devam ediyor. Siz aşılama mı oldunuz
Merhaba canım bende bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullanıcam çok heyecanlıyım 1 yıldır deniyoruz ama hala olmadı bizimde.Bu süreçte ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir yeme içme vs.Hayır sadece çatlatma iğnesi kulandm
İğneden ve ilk cinsel ilişkiden sonra maydonoz soğan gibi şeylerden uzak durdum bide günlük süt içtim hemen hemen 1 litre süt içtim ve şuan 4 haftalık hamileyimMerhaba canım bende bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullanıcam çok heyecanlıyım 1 yıldır deniyoruz ama hala olmadı bizimde.Bu süreçte ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir yeme içme vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?