Çatlatma ignesi ile hamile kalanlar

cagla kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
7
0
1
38
Arkadaslar catlatma ignesi vurulduktan sonra 15 gun icinde adet olunurmus benim vurulali 13.gunum ama adetime cok var olurmuyum bilgisi olan yardmm

bende geçen ay vuruldum canım 16 17 gün sonra adet oldum zaten günüm gelmişti ama benim. normal adet gününde olursun bence bi değişiklk olmaz. olsa doktorun söylerdi.

bende geçen ay vuruldum canım 16 17 gün sonra adet oldum zaten günüm gelmişti ama benim. normal adet gününde olursun bence bi değişiklk olmaz. olsa doktorun söylerdi.
Canim cok var benim daha adetime dun geceden beri kasik agrim var adet olucam gibi idrarimi falan yaparken kasiklarimda baski oluyo patlicak gibi sendede oldu ignenin etkisi olabilirmi

evet iğne vurulduğum ay bende de oldu kasık ağrısı vurduğum günden adetime kadar oldu hemde. bence iğnenin etkisidir. ama sen yinede doktoruna bi danış. bide ayaklarını sıcak tut oda çok sancı yapar.

evet iğne vurulduğum ay bende de oldu kasık ağrısı vurduğum günden adetime kadar oldu hemde. bence iğnenin etkisidir. ama sen yinede doktoruna bi danış. bide ayaklarını sıcak tut oda çok sancı yapar.
Vurulduğum ilk gunden beri hic sancim olmadi benim herkes agri olur dedi ama bende olmadi ben doktora danisim cnm tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…