Hayırlısı olsun cnm kimisi 17.gununde öğreniyor adet olmazssaniz
14. Gün yaptım negatif bugün 15. Günüm adet de olmadım bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. Gün yaptım negatif bugün 15. Günüm adet de olmadım bekliyorum
Valla canım saraçoglu’ nun sogan kuru varya yemın edıyorum dogru. Ben denedım aylarca regl olmazken onu uyguladığım aydan berı duzenlı regl oluyorum. Bır de brokolı kuru var o da tup tıkanıklıgına bırebırmıs. Ben brokolıyı denemedım ama hayıt aslan pencesı kıvırcık nane cayı bunlarla cok kısı hamıle kalmıs.
Gıtmedım valla bu ay canım. Letuyu kullandım bes gun ama ıl dısına cıkmak zorunda kaldım. Doktorum da bırak dedı ılacı dondugunde gelırsın gıtmedım .Canım naptın? Bu ay doktora gittin mi?
Aynen benim de catlatma ignesi 10gunum idrar testi yaptim kocaman negatif umarimm pozitifi gororuz karinda sislik kasikta batma agri oluyor surekli pozitifi goren varmi bu sekilde10.gün negatif çıktı idrar testim umudumu yitirmeli miyim
Merhaba canım,Selam kızlar
Benimde tel folikül vardı 19 mm olmuştu 7 Mayıs öğlen iğneyi yaptım. 8-9-10 değerlendirdik ama iki cenaze çıktı şehir dışına çıkmak zorunda kaldıkbende bir yıl önce evlendim 39 yaşındayım. Miyom ameliyatı oldum Eylül ayında. Ocakta doktor tüp bebek dedi Amh düşük. Tüp bebeğe başladık ama iki folikül vardı ikiside boş çıktı. O yüzden çatlatma istedim doktordan. Femara ile hemen güzel büyüdü. Bakalım 22 Mayısta 15 gün doluyor ama şuan şiddetli bel ve bacak ağrılarım var umarım regl belirtisi değildir
ovulasyon testi ile takip ettim bugün çizgi silik çıktı iğneninde etkisi geçiyordur yavaş yavaş. 15 gün dolmadan ne kan nede idrar testine bakmayı düşünmüyorum. Gerçekten çok yıpratıcı Allah herkese sabır versin.
Merhaba bende ovitrelle iğne oldum iğne günüyle birlikte ilk test dünün yani 10.gün , 2.test 11.günüb bugünün . Dünki test o şekil çıkınca kan verdim 3.8 çıktı . Bugün ki testim iğne etkisi olsa azalmaz mıydı yanlış mı düşünüyorumİlk çatlatma iğnemde 10. Günde testler negatif oldu, ikinci çatlatma iğnesinde ise 12. Günde testler hala pozitifti kanda negatif çıktı.
Canım evet 11. Gün yaptığın test daha koyu çizgi çıkmış. Testin markası aynı mı? Yarın sabah ilk idrarınla tekrar bir test yapıp kan ver istersen.Merhaba bende ovitrelle iğne oldum iğne günüyle birlikte ilk test dünün yani 10.gün , 2.test 11.günüb bugünün . Dünki test o şekil çıkınca kan verdim 3.8 çıktı . Bugün ki testim iğne etkisi olsa azalmaz mıydı yanlış mı düşünüyorum![]()
Evet canım aynı ikisi de Awox . Dün 3.8 çıkmıştı . İğne etkisi değildir heralde olsa çizgi silinir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum umutlanmaya korkuyorumCanım evet 11. Gün yaptığın test daha koyu çizgi çıkmış. Testin markası aynı mı? Yarın sabah ilk idrarınla tekrar bir test yapıp kan ver istersen.
Bende gebeliğimi awox ile öğrendim güvenilir bir test yalancı pozitif vermiyor. İnşallah hamilesindir canım bir şey diyemiyorum inanki iki kez çatlatma tedavisi yaptırdım ikincide 12. Günde bile pozitifti testlerimEvet canım aynı ikisi de Awox . Dün 3.8 çıkmıştı . İğne etkisi değildir heralde olsa çizgi silinir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum umutlanmaya korkuyorum
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba bende ovitrelle iğne oldum iğne günüyle birlikte ilk test dünün yani 10.gün , 2.test 11.günüb bugünün . Dünki test o şekil çıkınca kan verdim 3.8 çıktı . Bugün ki testim iğne etkisi olsa azalmaz mıydı yanlış mı düşünüyorum![]()