çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

didem kay

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
179
50
18
30
çatlatma iğnesi ile gebe kalanlar kaç mm iken vuruldunuz ayrıntıları anlatırmısınız

İnşallah canm.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş :) 19 mm iken dün vuruldum nelere dikkat ettin ne zman öğrendn :)

bende bu ay vuruldum haftaya bat tarihim bakıcaz bakalım tutmuş mu ama belirti falan yok hayırlısı..

BENMDE 2 TANE BİRİ 15 MM BİRİ 19 DU AZ KALMIŞ HEYECAN DORUKTADIR İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇ ALIRSIN :) BENM DAHA DÜN OLDUMM ZAMAN GEÇMİYOR :)

BENMDE 2 TANE BİRİ 15 MM BİRİ 19 DU AZ KALMIŞ HEYECAN DORUKTADIR İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇ ALIRSIN :) BENM DAHA DÜN OLDUMM ZAMAN GEÇMİYOR :)

hayırlısı inşallah hepimiz iyi haberler alırız..yarın çatlar iğnen 36 yada 40 saat sonra çatlıyor

henüz ağrım yok bakalım. tamam cnam başka önern varmı bişeyi atlamak istemiyorum ama yinede nasipten öteye gidilmez

henüz ağrım yok bakalım. tamam cnam başka önern varmı bişeyi atlamak istemiyorum ama yinede nasipten öteye gidilmez
Bence iğneyi vurulduğun gün,bugün ve yarını da değerlendir..yataktan kalkma ayağını havaya dik standart şeyler..folic asit kullanıyor musun bilmiyorum ama bence başlamalısın birde bebek fikrini aklından çıkar düşünme..Gerisi Rabbime kalmış o ol derse olur

Arkadaslar bu çatlatma iğnesi pahalı bişeymi bende yaptırmayı düşünüyorumda onun için fikir almak istıyorum fiyat konusunda

1 haftayı biliorum beni 11 gün sonra çağırınca erkenmi die düşünüyorum
Kan testinde çıkar canım benim bugün 10.günüm

Arkadaslar bu çatlatma iğnesi pahalı bişeymi bende yaptırmayı düşünüyorumda onun için fikir almak istıyorum fiyat konusunda
canım doktor kontrolünde kullanman Lazım Bazen kist bile yapabiliyor

Back
X