Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ayın 3.de vuruldum 3 yumurtam vardı 2si 20mm biri 14 mm.di..bende hftaya cumartesi bakcam. kaç mm iken vuruldunz
BENMDE 2 TANE BİRİ 15 MM BİRİ 19 DU AZ KALMIŞ HEYECAN DORUKTADIR İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇ ALIRSIN :) BENM DAHA DÜN OLDUMM ZAMAN GEÇMİYOR :)
iğneyi oluş saatine göre 36.yada 40.saati hesapla o zamanlar çok ağrın olacak işte o zaman çatlıyormuşAMA DOKTORUM AYNI GÜN İLİŞKİ ÖNERDİ. SONRASIDA GÜN AŞIRI
Bence iğneyi vurulduğun gün,bugün ve yarını da değerlendir..yataktan kalkma ayağını havaya dik standart şeyler..folic asit kullanıyor musun bilmiyorum ama bence başlamalısın birde bebek fikrini aklından çıkar düşünme..Gerisi Rabbime kalmış o ol derse olurhenüz ağrım yok bakalım. tamam cnam başka önern varmı bişeyi atlamak istemiyorum ama yinede nasipten öteye gidilmez
hayırlısı canm bi yanım umutsuz hiç belirtim yoksenn 2 3 güne belli olur haber ver
Mesela canım bak ben yeni öğrendim bu iğnede hsg varmış yani hamilelik hormonu 1 hafta falan onu etkisi sürüyormuş bilgin olsun..hiç belli olmaz canm herkeste belirti olmuyor
1 haftayı biliorum beni 11 gün sonra çağırınca erkenmi die düşünüyorumMesela canım bak ben yeni öğrendim bu iğnede hsg varmış yani hamilelik hormonu 1 hafta falan onu etkisi sürüyormuş bilgin olsun..
Kan testinde çıkar canım benim bugün 10.günüm1 haftayı biliorum beni 11 gün sonra çağırınca erkenmi die düşünüyorum
canım doktor kontrolünde kullanman Lazım Bazen kist bile yapabiliyorArkadaslar bu çatlatma iğnesi pahalı bişeymi bende yaptırmayı düşünüyorumda onun için fikir almak istıyorum fiyat konusunda