- Konu Sahibi Pembikbulut
Hayır yapmadım canım, iki gündür koyu lekelenmem var. Bugün biraz daha fazla. Adetim 15 Eylül beklemedeyim.Merhaba canım test yaptın mı hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yapmadım canım, iki gündür koyu lekelenmem var. Bugün biraz daha fazla. Adetim 15 Eylül beklemedeyim.Merhaba canım test yaptın mı hiç
1.88 olduğunda doktorun ne dedi sana canımİğneyi yaptırdıgım günle birlikte 15. Gündü ondan onca 8. Gün yaptığım da 1.88 di
Amin canım benim aminnn günler geçiyor allah büyük bakalım sonucumuza az kaldıAllah ikimizede en hayırlısını nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
7 gün sonra tekrar gel dedi yeniden yapalım dedi yükselme var ama iğneden de kaynaklı olabilir1.88 olduğunda doktorun ne dedi sana canım
Dayanamadım bugun yine test yaptim negatifti pozitif eolasiligi var dimi aşılama 10.gunCanım daha erken iğnenin etkisi var 14 gün geçmesi lazim biraz bekle kan ver daha net oluyor
Canım benim de 11 gün 1.80 çıktı bugün tekrar yaptım ama negatif maalesef 0.60 a düştü7 gün sonra tekrar gel dedi yeniden yapalım dedi yükselme var ama iğneden de kaynaklı olabilir
İğnenin etkisiyle değerler yüksek çıktı canım ben çok üzüldüm ya Rabbimin bir bildiği vardır diyorum başka bir şey diyemiyorum hayal kırıklığına uğradımKızlar bügün hastalandım acile gittim karın agrı ve söylemesi ayıp cırcır olmuştum tekrar gebelik için kan vereyim dedim yüksek dimi diye ama malesef dört gün önce değerim 88 den bügün 0.1 düşmüş acil deki doktor düşük yapmiş olabilir sın dedi ama ben adet görmedim neden böyle oldum anlamadım![]()
Gözün aydın hayırlı olsun canımKızlar selam dünkü çıkan sonuçum dan dolayı özel Le doktora gittim bugün doktor böyle birşey olamaz gebelik oluşmuş ya kimyasal gebelik olabilir dedi veya da test yanlış dedi tekrar ladı testi yeni sonucum 580 çıktı makine den hata olmuş cuma günü gıdecem keseye bakacak ☺
Tekrar yap cnm veya hastane yakınsa git kan ver aklında soru kalmazBenimde dün yaptığım test negatif çıkmıştı hiç bakmadım bugün çöpü atmak için açtım test net çift cizgiydi acaba kuruma cizgisimi
Sağol cnm inşallah senin ve tüm isteyenlerin de olurGözün aydın hayırlı olsun canım
İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınSağol cnm inşallah senin ve tüm isteyenlerin de olur
Ayyy çok sevindim canım lekenme oldu mu sendeKızlar selam dünkü çıkan sonuçum dan dolayı özel Le doktora gittim bugün doktor böyle birşey olamaz gebelik oluşmuş ya kimyasal gebelik olabilir dedi veya da test yanlış dedi tekrar ladı testi yeni sonucum 580 çıktı makine den hata olmuş cuma günü gıdecem keseye bakacak ☺
Yok canım olmadı ama kasık agrım oluyor ara ara hem sağ kasık hemde sol kasık gün içindeAyyy çok sevindim canım lekenme oldu mu sende
Cnm test yapmayın normal şekilde hamile kalmış olsak doğru gösterir ama biz igne vurduruyoruz oda etkiliyor ama iğneden sonra 15 16 gün sonra yaparsan belki doğruyu gösterir ama şimdi sanmıyorum en doğrusunu kan gösterir yor imkânın varsa acile git bir kan ver cnmKızlar günaydın bugün 12 dpo ve erken gebelik testi yaptım sizce hamile miyimEki Görüntüle 3644018
Benim lekenme başladı yaYok canım olmadı ama kasık agrım oluyor ara ara hem sağ kasık hemde sol kasık gün içinde
Kan verdim sonucunu bekliyorum ama iğne olalı bugün 15 gün zaten dün 14 gün olmustuCnm test yapmayın normal şekilde hamile kalmış olsak doğru gösterir ama biz igne vurduruyoruz oda etkiliyor ama iğneden sonra 15 16 gün sonra yaparsan belki doğruyu gösterir ama şimdi sanmıyorum en doğrusunu kan gösterir yor imkânın varsa acile git bir kan ver cnm