- 17 Ağustos 2016
- 299
- 100
- 98
- 35
inşallah. teşekkür ederim. allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hmm sabah bi yap bakalım inşallah vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah. teşekkür ederim. allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hmm sabah bi yap bakalım inşallah vardır
Amin canım bu süreçte hiç kafana takma herkes vazgeçtiğinde olduğunu söylüyorinşallah. teşekkür ederim. allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Benim daha önce bebeğim oldu doğdu bir haftalık ken melek oldu yavrum yaşım 33 olduğu için bu acıya da dayanamıyorum doktor hızlandırılım dedi aşılama mı yapacak ne yapacak bilmiyorum ayrıntılı konuşamadİK acil doğuma gitti neyse pazartesi bakacak inşallah olur canım tabi önce hayırlısını dileyelim inşallah kucaklarımız boş kalmazİnsallah seninki tutar cok insan var tutan ama asila yapilcaksa doktorun demesi lazimdi sana asilama yapariz diye
İNŞALLAH sende hamile kalırsın önceden çok umursamıyordum ama bebeğimi kucağıma aldığım dan beri içim ayrı yanıyor üzüntüden mi neden 8 ay oldu hamile kalamıyorum inşallah seninde yüzün güler kucaklarımız dolar benim de acım diner çok zor inanbasin saolsun canim cok uzuldum.ben ozelde oldum asilamami 600 liraydi ilaclarimi sigorta karsiladi sadece 100 lirasini ben verdim bide catlatma ignesine para verdim oda 78 liraydi galiba ama asilama olursan tutma ihtimali yuksek sende cunku daha once hamile kalabilmissin ben hic kalmadim bilinemeyen bi sebebim var die dusunmeye basladim artik.asilama cok zor bi islem deil dayanman gereken sadece 5 dakikalik bi aci oda oyle asiri siddetli bisey deil
Adet tarihin ne zaman canım ?merhaba arkadaşlar benmde 6 tane yumurtam olmuştu. 21 ve 18 mm arasıydı..19unda çatlatma iğnesi oldum.bugun 20 oldu iğneyi yapalı sizce hamilemiyimdir.