B Baharhido Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2025 49 17 3 27 18 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi novamajka #41 Belina .!.: Aynı benimde öyleydi doktor çok güzel kalınlaşmış dedi de benim tedaviden kaynaklı yani kan pıhtılaşma ilacını vermediler düşükten sonra başka doktora gittim dediki olurmu hemen başlanması gerekirdi dedi Genişletmek için tıkla... Benim de doktor keseyim görürsek hemen kan pıhtılaşma iğnesine başlıcaz dedi canım
Belina .!.: Aynı benimde öyleydi doktor çok güzel kalınlaşmış dedi de benim tedaviden kaynaklı yani kan pıhtılaşma ilacını vermediler düşükten sonra başka doktora gittim dediki olurmu hemen başlanması gerekirdi dedi Genişletmek için tıkla... Benim de doktor keseyim görürsek hemen kan pıhtılaşma iğnesine başlıcaz dedi canım
B Belina Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 1.488 288 43 18 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi novamajka #42 Baharhido .!.: Benim de doktor keseyim görürsek hemen kan pıhtılaşma iğnesine başlıcaz dedi canım Genişletmek için tıkla... İşte benimde öyle oldu başka bir doktora gittim oda bir daha kine anlar anlamaz bana gel dedi
Baharhido .!.: Benim de doktor keseyim görürsek hemen kan pıhtılaşma iğnesine başlıcaz dedi canım Genişletmek için tıkla... İşte benimde öyle oldu başka bir doktora gittim oda bir daha kine anlar anlamaz bana gel dedi