Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi / ilişki günleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
kızlarrrr bu ay 5 gün femara kullandım .Bugün sabah kontrolüm vardı reglimin 10. günü . sağ tarafta 1 yumurta ve 17mm dedi. Yarın sabah tekrar kontrole cagırdı yarın iğneyi vurdururuz dedi.
size sormak ıstediğim üst üste ilişki olmasın diye bugünü değerlendirip carsamba ve persembeyi mi deeğrlendirsem .
yarın iğne vurulursam 36 saat sonra ilişki diyorlar kafam cok karısık dğerlendiremyı nasıl yapacayım

kızlarrrr bu ay 5 gün femara kullandım .Bugün sabah kontrolüm vardı reglimin 10. günü . sağ tarafta 1 yumurta ve 17mm dedi. Yarın sabah tekrar kontrole cagırdı yarın iğneyi vurdururuz dedi.
size sormak ıstediğim üst üste ilişki olmasın diye bugünü değerlendirip carsamba ve persembeyi mi deeğrlendirsem .
yarın iğne vurulursam 36 saat sonra ilişki diyorlar kafam cok karısık dğerlendiremyı nasıl yapacayım
Benim doktor iğneden bir gün önce öneriyordu ve iğneden 36 saat sonrasında zaten ama bazı doktorlar da her gün öneriyor

Benim doktorum iğneden bigün önce ilişki olsun diyor
Vurulduktan 36 saat sonrada baslayıp üç gün üst üste öneriyor
Eğer eşinizde spermle alakalı bi sıkıntı yoksa
Varsa eğer sayı problemi 36 saat sonra ilk ilişki sonra günaşırı
Doktorunuza danısırsınız yarın, bakalım o nasıl önerecek
Şifa olsun, vesile olsun insallah

Benim doktorum iğneden bigün önce ilişki olsun diyor
Vurulduktan 36 saat sonrada baslayıp üç gün üst üste öneriyor
Eğer eşinizde spermle alakalı bi sıkıntı yoksa
Varsa eğer sayı problemi 36 saat sonra ilk ilişki sonra günaşırı
Doktorunuza danısırsınız yarın, bakalım o nasıl önerecek
Şifa olsun, vesile olsun insallah
tamam o zaman yarın iğne dedi ben bugünü değerlendirip 36 sonrasında 3 gün üst üste değerlendireyim . Cok teşekkür ederim

hegün yapmim ya :) bugünü değerlendireyim yarın iğne zaten 36 saat sonrasında da değrlendirmeye başlayayım
Yani zaten normalde gün aşırı spremler yenileniyor hemde insan her gün yapınca görevmiş gibi hissediyor 😁

Back
X