Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7. Gün yaptım 14 çıktı 9. Gün kan tahlili verim 6 geldi sanırım düşmeye başlıyor bende merakla bekliyorumMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vuruldugun günle birlikte 9 o günü saymazsak 8 kan tahlili verdim 6 çıktı sizce iğne etkisi düşmeye mi başlamış yoksa değer yeni yeni çıkmaya mi başlamış
Düşücek mi böyle bişey yok mu yaniBende 7. Gün yaptım 14 çıktı 9. Gün kan tahlili verim 6 geldi sanırım düşmeye başlıyor bende merakla bekliyorum
İnan hiç bilmiyorum erken yapma ben yaptım aşırı sitres oldum günümüzü bekleyelim en iyisi inş hayırlısı ile güzel sonuçlar alırızDüşücek mi böyle bişey yok mu yani![]()
İnşallah ya inşallahİnan hiç bilmiyorum erken yapma ben yaptım aşırı sitres oldum günümüzü bekleyelim en iyisi inş hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız
9. Gündeyim bu gün ağrılarım da bitti benimİnşallah ya inşallah
Sen kaçıncı günündesin
Yok ben hastanede çalışıyorum meraktan ilk deneyimim tecrübe oldu bana da buNeden sürekli kan tahlili veriyorsunuz Dr mu istedi.
Ama bu sizi strese sokar ben de 1 Aralık da ignemi oldum sabırla bekliyorum bata kadar hiç aklıma gelmedi yapmak gelince de korktum yapmaya sabırla sebatla bekliyorum. Oncekinde de yapmadım 14. Gün akşam yaptıydim. Bat 17 Aralık inşallah gelmeeeeezzzz....Yok ben hastanede çalışıyorum meraktan ilk deneyimim tecrübe oldu bana da bu
Yaa ikimizde aynı gündeyiz inşallah 3-4 gün sonra ikimizde Hamileyiz diye buraya yazarız9. Gündeyim bu gün ağrılarım da bitti benim
Öyle oldu zaten ama elimde imkan vardı yaptım inş güzel sonuç alırsınızAma bu sizi strese sokar ben de 1 Aralık da ignemi oldum sabırla bekliyorum bata kadar hiç aklıma gelmedi yapmak gelince de korktum yapmaya sabırla sebatla bekliyorum. Oncekinde de yapmadım 14. Gün akşam yaptıydim. Bat 17 Aralık inşallah gelmeeeeezzzz....
Ben pazartesiye kadar bir şey yapmama kararı aldım siz ne durumdasınız.Yaa ikimizde aynı gündeyiz inşallah 3-4 gün sonra ikimizde Hamileyiz diye buraya yazarız
Bende öyle düşünüyorum ama sabredebilir miyim hiç bilmiyorumBen pazartesiye kadar bir şey yapmama kararı aldım siz ne durumdasınız.
İnş zaten şu süreçte baş bir şey düşünmez olduk
Amiinnn inşallah bende siz de diğer tüm kadınlar da mutlu haberi duyarız insallahÖyle oldu zaten ama elimde imkan vardı yaptım inş güzel sonuç alırsınız
İyi günler naptınız açan bu gün 13. Günümüz siz tekrar test yaptınız mı9. Gündeyim bu gün ağrılarım da bitti benim
Sonuç ne acabaGünaydın hastanede yapmadım cuma kaset test denedim negatif çıktı etkisi geçti diye düşündüm ama iki gündür adet ağrısı gibi karnım ağrıyor büyük ihtimal olacağım ben bu gün zaten adet olmam gerekiyor olmazsam bişiler yaparım çarşamba gününe kadar bekleyeceğim sizde durum ne