- 23 Şubat 2025
- 289
- 61
- 13
- Konu Sahibi lotusbocek
Evet etkisi geçti benimSenin etkisi geçtimi 2 gün var aramızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet etkisi geçti benimSenin etkisi geçtimi 2 gün var aramızda
Ben dün de test yaptım baya belirgindi 4 gündeEvet etkisi geçti benim
Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım geçen ay 11. Güne kadar pozitifti bu ay erkenden belirtisi gittiBen dün de test yaptım baya belirgindi 4 günde
Merhaba ben 4 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum bı ise yaramadi sonrasında başka bir doktor rahim filmi istedi Eylül ayinda rahim filmi cektirdim hamile kaldım dış gebelik olduğu için kürtaj oldum . İki ay bekleyip tekrar denedik 2 kez daha çatlatma iğnesi oldum fakat yine olmadı. Sonra kendiliğinden olsun rahim kendini toplamamistir diye bekleyelim dedik 3 ay daha bekledik olmadı bu ay aşılama yaptırdım tutmadı belki inşallah tez zamanda hayırlısıyla olur önce bı rahim filmi denemeniz daha iyi olabilir tüplerde tıkanıklık varsa açıyor demişti doktorumKızlar merhaba. 2. Çatlatma iğnesi sürecime başladım. Bugün çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra ilişki olacak. Bu ay jel de kullanacağım ilk defa inşallah olur bu ayBenim gibi çatlatma olacaklar gelin beraber bekleyelim
Merhaba Rahim filmim Ocak ayında çekildi temiz çıktı, teşekkür ederim tavsiyeniz içinMerhaba ben 4 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum bı ise yaramadi sonrasında başka bir doktor rahim filmi istedi Eylül ayinda rahim filmi cektirdim hamile kaldım dış gebelik olduğu için kürtaj oldum . İki ay bekleyip tekrar denedik 2 kez daha çatlatma iğnesi oldum fakat yine olmadı. Sonra kendiliğinden olsun rahim kendini toplamamistir diye bekleyelim dedik 3 ay daha bekledik olmadı bu ay aşılama yaptırdım tutmadı belki inşallah tez zamanda hayırlısıyla olur önce bı rahim filmi denemeniz daha iyi olabilir tüplerde tıkanıklık varsa açıyor demişti doktorum
Umarım hayırlı sonuçlariniz olur en yakın zamanda haberinizi alırızMerhaba Rahim filmim Ocak ayında çekildi temiz çıktı, teşekkür ederim tavsiyeniz için![]()
İnşallah çok sağolUmarım hayırlı sonuçlariniz olur en yakın zamanda haberinizi alırız![]()
Peki sizin çatlatma iğnesi sonrası ilk regli süreciniz nasıl olmuştu. Benim dış gebelikten dolayı tek tüpüm alınmıştı. Tek tupluyum şuan. 8 gün oldu reglim tam bitmiş değil 2 gündür lekelenmeler var. Karnım şişiyor, mide bulantısı ateş basması oluyor. İgnelerden olabilir miBen oturduğum bölgedeki tüm eczaneleri aradım neredeyse bulamadım. Yakın şehirlerden aradım sonra o şekilde buldum
Merhaba canım zorunlu deil iğne bende femara kullandım dün kontrolüm vardı gittim yumurtam bir tane oluşmuş 20mm dedi iğne verdi iğneyi de bugün akşam yapacam inşallah tutar sizin yumurta boyutu neydi?Merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım bu ay günde 2 tane 5 gün ama bana çatlatma iğnesi verilmedi normalde iğne zorunlumu oluyor birde klomenden sonra sizdede çok kasık ağrısı oldumu ?
Merhaba canım zorunlu deil iğne bende femara kullandım dün kontrolüm vardı gittim yumurtam bir tane oluşmuş 20mm dedi iğne verdi iğneyi de bugün akşam yapacam inşallah tutar sizin yumurta boyutu neydi
benim bu ay iki yumurtam da aktifmiş sağ ve sol sol için 22mm sağ için 21 mm dedi sadece ilaçtan sonra mı yumurtlamadan sonramı bilmşyorum ama ovülasyon testide kullandım 9 mayısta pozitifi yakaladım çok fazla kasık ve belime inen ağrı var inaşşah allah tez zamanda sizede evlat sevinci yaşatır canım arkadaşımMerhaba canım zorunlu deil iğne bende femara kullandım dün kontrolüm vardı gittim yumurtam bir tane oluşmuş 20mm dedi iğne verdi iğneyi de bugün akşam yapacam inşallah tutar sizin yumurta boyutu neydi?![]()
Haydi inşallah regline kaç gün var benim 8 birbirimizehabrr edelimAmin canım inşallah az önce ovalüsyon da yaptım pikin piki çıktı atayımdün yaptığımda pik değildi koyuya yakındı ama bugün baya pik akşam 10 gibi çatlatma iğnesi olacağım inşallah bu ay tutar
![]()
Canım regle çok var daha bir kaç dakika önce çatlatma iğnesi yaptırdım genelde çatlamadan 14 15 gün sonra oluyorum yani 1 yada 2 Haziran diyebilirim inşallah olmam adetHaydi inşallah regline kaç gün var benim 8 birbirimizehabrr edelim
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinnnCanım regle çok var daha bir kaç dakika önce çatlatma iğnesi yaptırdım genelde çatlamadan 14 15 gün sonra oluyorum yani 1 yada 2 Haziran diyebilirim inşallah olmam adetdeğerlendirmelere başlarız şu 3 4 günü değerlendireyim
Canım senınle aynı gün iğne olmustuk senın sonucların neler kan testo yaptırdın mıYok mu bu ay çatlatma olacaklar ???![]()