- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
Arkadaslar ankete katilarak bana yardimci olursaniz cok sevinirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende canim sabirsizlikla bekliyorum hayirlisi ins 10 gunum var regli tarihime :)Beklemedeyim şekerim 10 Eylülde Vuruldum şimdi sıkı çalışma içindeyiz![]()
Bende canim sabirsizlikla bekliyorum hayirlisi ins 10 gunum var regli tarihime :)
Bnimde aklimdan gecmiyo degil cnm ama ignenin etkisiyle salgiladigi hormonlardan dolayi hamile olmasan bile bazen sonuc pozitif cikiyormus o yuzden net sonuc icin regli gununu beklemek daha iyi sanirimCanım haftaya pazar erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama acaba erken mi olur
Bn
Bnimde aklimdan gecmiyo degil cnm ama ignenin etkisiyle salgiladigi hormonlardan dolayi hamile olmasan bile bazen sonuc pozitif cikiyormus o yuzden net sonuc icin regli gununu beklemek daha iyi sanirim![]()
kızlar biraz bekleyelim bence , iğne hcg hormonu olduğu için yanlış sonuç verebilir![]()
Ins dayanabiliriz bnde cok sabirsizim :)canım İğneden 11 gün sonra yapsak olurmu acaba ?
Canim dun kasigimda sizlanma gibi hafif adet sancisi seklinde bi agrim oldu arada bi geldi gitti sirtimda agrimaya basladi bugun itibariyle. Ama soyle bisey var evli degilken dikkat etmemistim ama 3 aydir hep adetime 10gun kala goguslerim ve kasiklarim agridiginda hamileyim sanardim ama sonuc hep husran olurdu suan adetime 7gun var sadece sirtim agriyor kendi kendimi kandirmis gibi hissediyorum belkide yine adet olucam ama ins olmam ins hamileyizdir hepimiz :)kızlar çalışmalarda bitti , hadi bakalım bekleme süreci başlasııınn![]()
bende ayın 3 de çatlama iğnesi yaptırmıştım dün pembe akıntı geldi aşırı adet sancısı var sanırım adet başlıyor bugün de bi damla sarımsı akıntıdan başka birsey yok sadece adet sancısı yarın adet günümdü 28 günde bi olurum normalde gecen ay 5 gün gecikmişti bu ay 2 gün önce geldi hayırlısı