Catlatma ignesi kullananlar buraya !!!

Catlatma ignesi sayesinde hamile kalan varmi ?

• Ankete Katılan
    13
Beklemedeyim şekerim 10 Eylülde Vuruldum şimdi sıkı çalışma içindeyiz :KK8::rolleyes:

Bn
Canım haftaya pazar erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama acaba erken mi olur
Bnimde aklimdan gecmiyo degil cnm ama ignenin etkisiyle salgiladigi hormonlardan dolayi hamile olmasan bile bazen sonuc pozitif cikiyormus o yuzden net sonuc icin regli gununu beklemek daha iyi sanirim :(

kızlar biraz bekleyelim bence , iğne hcg hormonu olduğu için yanlış sonuç verebilir ;)

Slm kizceler igne ile kac yumurta elde ettiniz? Cvp verirseniz sevinirim birde benim kasigim cok agriyor sizde de oldu mu

Kızlar Nasılsıniz varmı gelisme. ? Bu arada benim atesim yüksek devam ediyor yanıyorum resmen.. kaşık hassasiyetim şu gibi akıntım ve rahim kasilmalarim var sizde durum ne

Bizede doktor 11_13_15inci gunlere calisma vermisti ama esim il disina ciktigi icin dun yaptik son calismayi bugunde progestana basladim ama sabah ilaci icmeden once biseye heyecanlanmis gibi kalbim kut kut atiyordu hala gecmedi doktora sordum ole bi etkisi yokmus ignenin. Neyden oldu anlamadim heyecanli heyecanli gibiyim sanki biseye panik yapmisim gibi gecmiyor bir turlu

kızlar çalışmalarda bitti , hadi bakalım bekleme süreci başlasııınn ;)

kızlar çalışmalarda bitti , hadi bakalım bekleme süreci başlasııınn :KK66:
Canim dun kasigimda sizlanma gibi hafif adet sancisi seklinde bi agrim oldu arada bi geldi gitti sirtimda agrimaya basladi bugun itibariyle. Ama soyle bisey var evli degilken dikkat etmemistim ama 3 aydir hep adetime 10gun kala goguslerim ve kasiklarim agridiginda hamileyim sanardim ama sonuc hep husran olurdu suan adetime 7gun var sadece sirtim agriyor kendi kendimi kandirmis gibi hissediyorum belkide yine adet olucam ama ins olmam ins hamileyizdir hepimiz :)

Canım benim bugün 7.gunum iğneden sonra benimde hafif sizlama oluyor kasikta göğüs uclarim sertleşti ve aciyorlar sık sık tuvalete çıkıyorum ve iliskimize rahim aşırı dar benim evlendim evleneli hep dar di zor oluyordu ama 2 gündür orda bir genişleme söz konusu neden acaba?:oops::KK51: Bekle bekle sıkıldım

bende ayın 3 de çatlama iğnesi yaptırmıştım dün pembe akıntı geldi aşırı adet sancısı var sanırım adet başlıyor bugün de bi damla sarımsı akıntıdan başka birsey yok sadece adet sancısı yarın adet günümdü 28 günde bi olurum normalde gecen ay 5 gün gecikmişti bu ay 2 gün önce geldi hayırlısı

bende ayın 3 de çatlama iğnesi yaptırmıştım dün pembe akıntı geldi aşırı adet sancısı var sanırım adet başlıyor bugün de bi damla sarımsı akıntıdan başka birsey yok sadece adet sancısı yarın adet günümdü 28 günde bi olurum normalde gecen ay 5 gün gecikmişti bu ay 2 gün önce geldi hayırlısı

canım eğer sadece pembe akıntı ise bu adet değilde yerleşme kanaması olabilir , yarın hemen bi kan tahlili g yaptır bence ;)

inşAllah güzel haberlerini alırızz ...

kızlar benimde sağ kasığımda ağrı var , birde bel ağrım var , gebeliğe yormak istemiyorum , iğneden olabilir diye düşünüyorum ;)

Back
X