Catlatma ignesi kullananlar buraya !!!

Catlatma ignesi sayesinde hamile kalan varmi ?

• Ankete Katılan
    13
canım eğer sadece pembe akıntı ise bu adet değilde yerleşme kanaması olabilir , yarın hemen bi kan tahlili g yaptır bence :KK66:

inşAllah güzel haberlerini alırızz ...
yok canım adet oldım hatta şimdi dr geldim tekkrar klomen yazdı hormon tah. bakıyoz baştan

Kizlar dun aksam o kdr okudum arastirdim ve baktimki hamile olanda olmayanda ayni belirtileri yasiyor ve regli gunumuz gecmeden hamile oldugumuzu anlayamiyoruz ve isin icinden cikamiyoruz. sonradan sunu farkettim; hani hep diyoruz ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni diye,nedeni su bence (emin olmamakla beraber) regli gunumuzden once hamilede olsak adet olmamiza yakin adet belirtilerini herturlu yasiyoruz. Yani adet hormonlari her iki durumdada vucudumuzu etkisi altina aliyor, regli gunumuz gectikten ve hamile oldugumuz anladiktan sonra mesela adetimiz 4gun suruyorsa 4gun sonra bu belirtiler kayboluyor ve gercek hamilelik belirtileri basliyor yani 5.-6. Haftalarda gorulen mide bulantilari bas donmeleri uyku halleri felan gibi :) eger hamile degilsek adet oluyoruz. Bu kaniya vardiktan sonra kendim kendimi bosuna yordugumu gunum gecmeden bu belirtilerle hamile olup olmadigimi anlayamacagimi anladim :)

Kizlar dun aksam o kdr okudum arastirdim ve baktimki hamile olanda olmayanda ayni belirtileri yasiyor ve regli gunumuz gecmeden hamile oldugumuzu anlayamiyoruz ve isin icinden cikamiyoruz. sonradan sunu farkettim; hani hep diyoruz ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni diye,nedeni su bence (emin olmamakla beraber) regli gunumuzden once hamilede olsak adet olmamiza yakin adet belirtilerini herturlu yasiyoruz. Yani adet hormonlari her iki durumdada vucudumuzu etkisi altina aliyor, regli gunumuz gectikten ve hamile oldugumuz anladiktan sonra mesela adetimiz 4gun suruyorsa 4gun sonra bu belirtiler kayboluyor ve gercek hamilelik belirtileri basliyor yani 5.-6. Haftalarda gorulen mide bulantilari bas donmeleri uyku halleri felan gibi :) eger hamile degilsek adet oluyoruz. Bu kaniya vardiktan sonra kendim kendimi bosuna yordugumu gunum gecmeden bu belirtilerle hamile olup olmadigimi anlayamacagimi anladim :)

evet canım bende en başından beri bunu savunuyorum , çünkü belirti olmasa bile psikolojik olarak her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz , sonra en büyük hayal kırıklıkları bizim oluyor maleseff :(

en mantıklısı çarşambayı beklemek ;)

hakkımızda hayırlısı inşAllah ...

evet canım bende en başından beri bunu savunuyorum , çünkü belirti olmasa bile psikolojik olarak her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz , sonra en büyük hayal kırıklıkları bizim oluyor maleseff :KK43:

en mantıklısı çarşambayı beklemek :KK66:

hakkımızda hayırlısı inşAllah ...
Aynen canim 3 aydir ayni duygulari yasayip kendimi hamile saniyorum sonuc husran :(

Hamilelik Belirtileri
Hamile kalmak isteyen bütün bayanların dört gözle beklediği tek şey hamile olduklarına dair belirtilerin bir an önce kendilerinde baş göstermesidir. Bütün insanların farklı olduğu gibi bütün bayanların da kendilerine has biyolojik, metabolik, fiziksel, fizyolojik farklılıkları bulunmaktadır.

Bu farklılıklar o kadar çeşitlidir ki genelleme yapılan bir özellik yani genellikle çoğu bayanda olan bir özellik bir diğer bayanda hiç görülmeyebilir. Dolayısı ile gebelik durumu bayandan bayana kendine has bir özellik taşır.
Gebe bir kadın genellikle gebe olduğunu vücudundaki bazı değişikliklerden anlayabilir. Bu değişiklikler; mide bulantıları, mide yanmaları, baş dönmeleri, sürekli uykulu ve yorgunluk halleri, sebepsiz sinirlenme, ağlama nöbetleri ya da sebepsiz mutluluk gibi ani duygusal değişimler, göğüslerin dolgunlaşması hatta bazen dokunamayacak kadar şişip ağrı yapmaları, vücudun genel olarak ödem tutması, ellerin ayakların şişmesi, kasıklarda ağrıya benzer bir his, sık sık idrara çıkma, bel ağrıları, kirpiklerde ve gözbebeklerde büyüme, artan akıntılar, idrar yolları enfeksiyonu şeklinde sayılabilir. Genelde gebe kadınların tarif ettiği şikayetler aynı adet dönemindeki şikayetlere çok benzerlik gösterebilir. Dolayısı ile gebe kalmak isteyen kadınların regl belirtilerini gebelikle karıştırmaları çok görülebilen bir durumdur.

Hadi kizlar yokmu bi hamilelik haberi kimseden :) bnm son 4gunum allah benim gibi bekleyenlere sabirsiz catlaklara sabir versin :)

canımsın aynı gün olduk iğnelerimizi , birlikte bekliyoruz , çarşambaya düşünüyorum test yapmayı bende :KK66:

Evet canim carsamba kan testi yaptircam :) dun gece o kdr cok sancim oldu karnim agridiki regli oldum sandim ama baktim olmamisim gece camlar acikti usuttum heralde uyaninca gecti :)

Evet canim carsamba kan testi yaptircam :) dun gece o kdr cok sancim oldu karnim agridiki regli oldum sandim ama baktim olmamisim gece camlar acikti usuttum heralde uyaninca gecti :)

tatlım geçmiş olsun ,dikkat et kendine :KK68:
sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu ;)
bende çarşamba yaptıracaktım ama gün boyu dersim var ,zaman bulamazsam perşembeye erteleyebilirim .
çok umutlanmıyorum ama hepten ümitsizde değilim , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllah ;)

tatlım geçmiş olsun ,dikkat et kendine :KK68:
sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu :KK66:
bende çarşamba yaptıracaktım ama gün boyu dersim var ,zaman bulamazsam perşembeye erteleyebilirim .
çok umutlanmıyorum ama hepten ümitsizde değilim , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllah :KK66:
Cok saol cnm amin insallah :)

Bizede doktor 11_13_15inci gunlere calisma vermisti ama esim il disina ciktigi icin dun yaptik son calismayi bugunde progestana basladim ama sabah ilaci icmeden once biseye heyecanlanmis gibi kalbim kut kut atiyordu hala gecmedi doktora sordum ole bi etkisi yokmus ignenin. Neyden oldu anlamadim heyecanli heyecanli gibiyim sanki biseye panik yapmisim gibi gecmiyor bir turlu

banada öyle olmuştu meğer tansiyonum yükselmiş

Kizlarrr hamileyimmm 4 haftalik :D
Rabbim hepinize nasip etsinnn sonunda dileklerim kabul oldu :D

23-24 eylulde kan testi yaptirdim birinci 200 kusur digerinde 300kusur cikti 2 hafta sonra kontrole gidicem kalp atislarini dinlemek icin rabbim sag salim kucagima almayida nasip etsin insallah :D

Kizlarrr hamileyimmm 4 haftalik :D
Rabbim hepinize nasip etsinnn sonunda dileklerim kabul oldu :D

23-24 eylulde kan testi yaptirdim birinci 200 kusur digerinde 300kusur cikti 2 hafta sonra kontrole gidicem kalp atislarini dinlemek icin rabbim sag salim kucagima almayida nasip etsin insallah :D

caannıııımmm çoookk sevindim senin adınaa , Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşAllahhhhh :KK68::KK68:

bende bugün gittim doktora , bu ay rahim filmi çekilecem , çalışmalar diğer aya kaldı anlayacağın.hepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzumm ;)

öpüyorum ,sağlıcakla kalınn ...

Back
X