çatlatma iğnesi olan ve hamile kalanlar...buyrun!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizvekumsal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin sirinecim aminnnnn
bizde 1,5yıldır istiyorus olmadı vede ben öle diyorumm hevesimn gitti yani gerçek anlamda hayırlısı diyorum napim oluca zaman olurrr

canım ben nerdeyse 1 senedir istiodum ama kendiliğinden olmamıştı.sonra doktora gittim klomen verdi 2 ay kullandım ama bende ters etki yapıp kiste çevirdi sonra kistin erimesi için 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra çatlatma iğnesi verdi doktor ilk seferde tutmadı zaten doktorda demişti ilk seferde olmayabilir die ikinci denememde çok şükür hamile kaldım ha birde kesinlikle kafaya takıp stres yapmayın o zamanda olmuyor kendimden biliyorum ben amaan artık hevesim geçti dediğim anda hamile kaldım.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah istekleriniz en kısa zamanda olur.:Saruboceq::emir_bebek:

amin canım inş:Saruboceq::Saruboceq:
doğru söylüyorsun vücudumuzdaki bir hormon var ismi şu an aklıma gelmiyor kafaya çok takınca aşırı salgılanıyormuş ve oda engelliyormuş çocugun tutmasını:1shok::1shok:
bende yeni öğrendim tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum ankaradayım ve ankarada iyi özel bir hastanede iyi bir dr. arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

ben ilk ignemi nisan ayında yaptım tutmadı en son adet gördüğüm tarih 30 mayıs.o gün bu gündür hala adet olmadım bebişte yok 4 kere idrar testi bir tanede kan testi yaptım yok igneyide bıraktım...bekliyorum her ay o tek çizgiyi görmekten kafayı yicek duruma geldim yaaa..RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN.

ben ilk ignemi nisan ayında yaptım tutmadı en son adet gördüğüm tarih 30 mayıs.o gün bu gündür hala adet olmadım bebişte yok 4 kere idrar testi bir tanede kan testi yaptım yok igneyide bıraktım...bekliyorum her ay o tek çizgiyi görmekten kafayı yicek duruma geldim yaaa..RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN.

canım benim fazla sıkma :1hug: canını bak sonra yumurtalarda küçülme meydana geliyormuş.ondan dolayı hep morallerimizi yüksek tutacaz ve birbirimize destek olacaz :1hug::1hug::1hug:
Allah ım bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar hepinize selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınızkaydirigubbakcemile4
lütfen moralleri yüksek tutalım :dance::dance::dance:

amin sirinecim aminnnnn
bizde 1,5yıldır istiyorus olmadı vede ben öle diyorumm hevesimn gitti yani gerçek anlamda hayırlısı diyorum napim oluca zaman olurrr

zaten herşey tam hevesinin gttiğinde oluyo canım ama ben inanıyorumki olacak kucaklar bebekle dolacak:Saruboceq:

amin canım inş:Saruboceq::Saruboceq:
doğru söylüyorsun vücudumuzdaki bir hormon var ismi şu an aklıma gelmiyor kafaya çok takınca aşırı salgılanıyormuş ve oda engelliyormuş çocugun tutmasını:1shok::1shok:
bende yeni öğrendim tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet canım prolaktin hormonu.Bu hormon halk arasında süt koruması olarakda geçiyormuş ve yüksek olduğunda hamile kalınamıyor doktor önce ona bakıyor yüsekse dostinex die bi ilaç veriyor.O yüzden zor olsada herşeyi oluruna akışına bırakmak gerekio.Demesi kolay ama yapması zor çok ii bilirim. İnşallah yarabbim kimseyi bebeksiz bırakmaz :Saruboceq:

Valla kızlar sizlerin moralini bozmak istemem ama 6 ay çatlatma iğnesi vuruldum malesef tutmadı Kısmet böyleymiş Allaha olan inancımız ve tıpın sağladığı olanaklarla arkadaşımızın dediği gibi er geç inşallah Allahın izniyle hamile kalırız..

ankarada ali ergünü tavsiye ederim google arattırıp bakabilirsin çok iyi bir doktor..

mrb arkadaşlar ben 1 yıldır korunmuyorum dün adetimin 3.günüydü klmoen tedavisine başladım çatlatma iğpnesi olcakmışım eşimde bende herhangi bi sorunda çıkmadı kesin cvp alırmıyım sizce çok istiyorum artık bi bebişim olsun

kızalr ben 10 haftalık hamileyim çatlatma ignesini oldugum ay hamile kalamadım ama sonraki ayda etkisi olur dedi gerçektende 2ayda hamile kaldım darısı başınıza umudunuzu kaybetmeyin

kızlar çatlatma iğnesi ilaç bittikten sonra kaçıncı gün vurduruluyo? benim 22 sinde ilacım bitti, 25 inde vurdurdum. NORMAL mi??

bende yeni oldum bugün 10. gün bakalım ne olacakkk ağrılarım var da belki psikolojıktirr:18::18::18:

çatlatma iğnesi olan ve hamile kalan arkadaşlar..opuyorumnanaktan
bende yeni çatlatma iğnesi vuruldum ve umarım hamile kalırım.:emir_bebek::emir_bebek:
desteğinizi bekliyorum arkadaşlaropuyorumnanaktan
Peki evliliğin kaçıncı ayında vurulduğu?

selam kızlar bende çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlardanım dün öğrendim.ikinci denememde hamile kaldım fakat benimde ikinci denemede yumurtam kendiliğinden çatlamış doktorum iğne vurma gereği duymadı ve allaha şükür hamile kaldım inşallah sizede nasip olur rabbim kucaklarınızı doldurur
Belirtilerini söylermisin çok yaydımına ihtiyacım var

Back
X