catlatma ignesi olanlar buraya lütfenn!!!

aysegl

sağlıkla gel inşallah...
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
79
19
13
Merhaba arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kkullandım.bugün iğneyi vurulali 10 gün oldu.ama 2 gün önce aksam açıkkahverengi leke geldi devami gelmedi 15. günümü sabırsızlıkla bekliyorum.bu leke neden geldi ama yaa ????

Merhaba arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kkullandım.bugün iğneyi vurulali 10 gün oldu.ama 2 gün önce aksam açıkkahverengi leke geldi devami gelmedi 15. günümü sabırsızlıkla bekliyorum.bu leke neden geldi ama yaa ????
Canim inşallah yerleşme kanamasidir ama test yapmadan net birsey söylenemez ama yerleşme kanaması olmasi yüksek ihtimal

yagmur02 .!.:
Canim inşallah yerleşme kanamasidir ama test yapmadan net birsey söylenemez ama yerleşme kanaması olmasi yüksek ihtimal
Senin durumun ne cnm? İgne mi vuruldum sende?

Senin durumun ne cnm? İgne mi vuruldum sende?
Ben haziran ayında klomen ve ovitrelle kullandım kimyasal oldu kürtaj oldum 3 ay dinlenmeden sonra Kasımda tekrar tedaviye başladım olmadı aralık da tekrar ettik tedaviyi şimdi galiba hamileyim inşallah 6 gündür gecikiyorum dün evde test yaptım pozitif çıktı hafta sonu olduğu için dra gidemedim pazartesi belli olacak inşallah

yagmur02, post: 38936284, member: 383875"]Ben haziran ayında klomen ve ovitrelle kullandım kimyasal oldu kürtaj oldum 3 ay dinlenmeden sonra Kasımda tekrar tedaviye başladım olmadı aralık da tekrar ettik tedaviyi şimdi galiba hamileyim inşallah 6 gündür gecikiyorum dün evde test yaptım pozitif çıktı hafta sonu olduğu için dra gidemedim pazartesi belli olacak inşallah[/QUOTE]
İnsallah cnm . bende yarn test yapcm 14 gün olck yarn iğne vurulali.güzel sonuçlar alırız inşallah

Ben haziran ayında klomen ve ovitrelle kullandım kimyasal oldu kürtaj oldum 3 ay dinlenmeden sonra Kasımda tekrar tedaviye başladım olmadı aralık da tekrar ettik tedaviyi şimdi galiba hamileyim inşallah 6 gündür gecikiyorum dün evde test yaptım pozitif çıktı hafta sonu olduğu için dra gidemedim pazartesi belli olacak inşallah
Cnm bi şey sorcam sana ; sancim oluyor ara ara gebeliğin ilk zamanlarında olur mu boyle sence yoksa adet sancısı mi ???

Canım ben bu ay hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım ve tüm adet belirtilerini yaşadım hiç ümidim yoktu adet bekliyordum testi de öylesine yaptım yani hiç belli olmuyor hamilelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse aynı oluyor bunu birçok kişiden duydum sen çok üzerinde durmamaya çalış biliyorum çok zor zaten az kalmış inşallah sonuç olumlu olur ama idrar testi yapacaksan çıkmaya bilir çünkü ben 19. gün yaptım yine de silik çıktı 20. gün bir daha yaptım daha net cikti

OTE="yagmur02, post: 38940849, member: 383875"]Canım ben bu ay hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım ve tüm adet belirtilerini yaşadım hiç ümidim yoktu adet bekliyordum testi de öylesine yaptım yani hiç belli olmuyor hamilelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse aynı oluyor bunu birçok kişiden duydum sen çok üzerinde durmamaya çalış biliyorum çok zor zaten az kalmış inşallah sonuç olumlu olur ama idrar testi yapacaksan çıkmaya bilir çünkü ben 19. gün yaptım yine de silik çıktı 20. gün bir daha yaptım daha net cikti[/QUOTE]
Cok sag ol cnm cevabın için:)

OTE="yagmur02, post: 38940849, member: 383875"]Canım ben bu ay hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım ve tüm adet belirtilerini yaşadım hiç ümidim yoktu adet bekliyordum testi de öylesine yaptım yani hiç belli olmuyor hamilelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse aynı oluyor bunu birçok kişiden duydum sen çok üzerinde durmamaya çalış biliyorum çok zor zaten az kalmış inşallah sonuç olumlu olur ama idrar testi yapacaksan çıkmaya bilir çünkü ben 19. gün yaptım yine de silik çıktı 20. gün bir daha yaptım daha net cikti
Cok sag ol cnm cevabın için:)[/QUOTE]
Sen de Sağol canım gelişmeleri paylaşırız iyi haberlerini bekliyorum inşallah

GÜNAYDIN KIZLAR VARMI GÜZEL HABER İNŞALLAH İKİNİZ BİRDEN HAMİLESİNİZDİR:KK68:

BENİMDE BUGÜN 12. GÜNÜM.DÜN TEST YAPTIM BİŞİ ÇIKMADI MORALİM BOZULDU BİRAZ İNŞALLAH YANILTMIŞTIR BENİ DİYE DUA EDİYORUMM.iNŞALLAH SİZDE HAMİLESİNİZDİR:KK68:

melek post: 38949member: 643586 .!.:
BENİMDE BUGÜN 12. GÜNÜM.DÜN TEST YAPTIM BİŞİ ÇIKMADI MORALİM BOZULDU BİRAZ İNŞALLAH YANILTMIŞTIR BENİ DİYE DUA EDİYORUMM.iNŞALLAH SİZDE HAMİLESİNİZDİR:KK68:
Benimde 14 . gunum sabah test yaptm ikinci cizgi silik cikti birazdan kan vercem insallah hepimiz hamileyizdir :anneadayı:

ayy AllAH'IM İNŞALLAHHH HAMİLESİNDİR.BENDE 14. GÜNDEN SONRA TEST YAPTIRAYIM DİYORUM.HEYECANLA HABERİNİ BEKLİYORUMM CANIM.:KK68:

melek1906, post: 38951031, member: 643586"]ayy AllAH'IM İNŞALLAHHH HAMİLESİNDİR.BENDE 14. GÜNDEN SONRA TEST YAPTIRAYIM DİYORUM.HEYECANLA HABERİNİ BEKLİYORUMM CANIM.:KK68:[/QUOTE]
İnsallah cnm .. Haber verrm cnm

Benimde 14 . gunum sabah test yaptm ikinci cizgi silik cikti birazdan kan vercem insallah hepimiz hamileyizdir :anneadayı:
Cnm hayirli olsun rabbm gonlune gore versin bnde yaptim bugun 17.gun senn nasil belirtilerin vardi

Arkadaşlar kan testim 0.100 çıktı nasıl oluyor boyle? Sabah ikinci çizgi silikti

Alla Alla ilacın etkiside geçmiştir ama hani ilaçtanmı çift çizgi desem oda 15 gün olduysa geçmiştir etkisi :( üzüldüm yaa poffff :(

Back
X