- 22 Aralık 2014
- 79
- 19
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim inşallah yerleşme kanamasidir ama test yapmadan net birsey söylenemez ama yerleşme kanaması olmasi yüksek ihtimalMerhaba arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kkullandım.bugün iğneyi vurulali 10 gün oldu.ama 2 gün önce aksam açıkkahverengi leke geldi devami gelmedi 15. günümü sabırsızlıkla bekliyorum.bu leke neden geldi ama yaa ????
Ayy cnm insallah öyledirCanim inşallah yerleşme kanamasidir ama test yapmadan net birsey söylenemez ama yerleşme kanaması olmasi yüksek ihtimal
Senin durumun ne cnm? İgne mi vuruldum sende?yagmur02 .!.:Canim inşallah yerleşme kanamasidir ama test yapmadan net birsey söylenemez ama yerleşme kanaması olmasi yüksek ihtimal
Ben haziran ayında klomen ve ovitrelle kullandım kimyasal oldu kürtaj oldum 3 ay dinlenmeden sonra Kasımda tekrar tedaviye başladım olmadı aralık da tekrar ettik tedaviyi şimdi galiba hamileyim inşallah 6 gündür gecikiyorum dün evde test yaptım pozitif çıktı hafta sonu olduğu için dra gidemedim pazartesi belli olacak inşallahSenin durumun ne cnm? İgne mi vuruldum sende?
Cnm bi şey sorcam sana ; sancim oluyor ara ara gebeliğin ilk zamanlarında olur mu boyle sence yoksa adet sancısı mi ???Ben haziran ayında klomen ve ovitrelle kullandım kimyasal oldu kürtaj oldum 3 ay dinlenmeden sonra Kasımda tekrar tedaviye başladım olmadı aralık da tekrar ettik tedaviyi şimdi galiba hamileyim inşallah 6 gündür gecikiyorum dün evde test yaptım pozitif çıktı hafta sonu olduğu için dra gidemedim pazartesi belli olacak inşallah
Cok sag ol cnm cevabın için:)[/QUOTE]OTE="yagmur02, post: 38940849, member: 383875"]Canım ben bu ay hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım ve tüm adet belirtilerini yaşadım hiç ümidim yoktu adet bekliyordum testi de öylesine yaptım yani hiç belli olmuyor hamilelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse aynı oluyor bunu birçok kişiden duydum sen çok üzerinde durmamaya çalış biliyorum çok zor zaten az kalmış inşallah sonuç olumlu olur ama idrar testi yapacaksan çıkmaya bilir çünkü ben 19. gün yaptım yine de silik çıktı 20. gün bir daha yaptım daha net cikti
Benimde 14 . gunum sabah test yaptm ikinci cizgi silik cikti birazdan kan vercem insallah hepimiz hamileyizdirmelek post: 38949member: 643586 .!.:BENİMDE BUGÜN 12. GÜNÜM.DÜN TEST YAPTIM BİŞİ ÇIKMADI MORALİM BOZULDU BİRAZ İNŞALLAH YANILTMIŞTIR BENİ DİYE DUA EDİYORUMM.iNŞALLAH SİZDE HAMİLESİNİZDİR![]()
Cnm hayirli olsun rabbm gonlune gore versin bnde yaptim bugun 17.gun senn nasil belirtilerin vardiBenimde 14 . gunum sabah test yaptm ikinci cizgi silik cikti birazdan kan vercem insallah hepimiz hamileyizdir![]()