catlatma ignesi olanlar buraya lütfenn!!!

Arkadaşlar bişey soracağım bugün ilk defa klomen kullanmaya başladım klomenden hemen sonra catlatma ignesini oluyormusunuz

Arkadaşlar bişey soracağım bugün ilk defa klomen kullanmaya başladım klomenden hemen sonra catlatma ignesini oluyormusunuz
canım klomenden sonra doktor çağırmıştır büyük ihtimalle bakacak belirli büyüklükteyse yumurtalar iğne yapacak çatlaması için.Yoksa yapılmaz zaten.

canım klomenden sonra doktor çağırmıştır büyük ihtimalle bakacak belirli büyüklükteyse yumurtalar iğne yapacak çatlaması için.Yoksa yapılmaz zaten.
Evet cnm çağırdı 1 hafta sonra gideceğim ınsallahh Teşekkürler bilgin icin

Kizlar yardimci olun banada.. subat 8de catlatma ignesi oldum 12 ve 15. Gunde idrar testi silik 16. Gunde 27.76 18. Gu de ise 32.58 cikti varmodir sizce ya kimyasal fln degildir ins demi pko var bendede duzensiz adetler 10gun var

Kizlar yardimci olun banada.. subat 8de catlatma ignesi oldum 12 ve 15. Gunde idrar testi silik 16. Gunde 27.76 18. Gu de ise 32.58 cikti varmodir sizce ya kimyasal fln degildir ins demi pko var bendede duzensiz adetler 10gun var
İnşallah değildir kimyasal. Ben de geçirdim kimyasal.normalde betahcg nin katlanarak yükselmesi gerekiyormuş. Yani 100 ise ertesi gün 200 e yaklaşık değerde olması gibi. Ama senin de düşük değil değerin beklemen gerekiyor geç döllenme olabilir. Ben de bayağı tedirgindim. Dr a ben şimdi hamile miyim değil miyim diye sormuştum Allah bilir demişti. Allah bilir yani. Dr a görünsen belki progestan falan verir

Merhaba arkadaslar benim ilk asilamam ben klomen kullandim ve 19 unda catlatma ignesi vuruldum zaman geçmek bilmiyo 9 gün oldu daha 1 benim gitcem14 gün olunca dr cagirdi dua edin lütfen ama kasiklarimda baya agri oluyo belimde falanda bu normalmi acaba

Merhaba arkadaşlar bende bu gün oldum ovitrrelle gelişmiş altı yumurtam var inşallah hayırlı haber veririm

Merhaba arkadaşlar bende bu gün oldum ovitrrelle gelişmiş altı yumurtam var inşallah hayırlı haber veririm
bende dün vurdum iğnemi.. inş. hayırlı haberler alırız.. ilk denememiz bizim.. sizin ? kaç senelik evlisin ?

masalgibi .!.:
bende dün vurdum iğnemi.. inş. hayırlı haberler alırız.. ilk denememiz bizim.. sizin ? kaç senelik evlisin ?
Benim ilk tedavim iki yıllık evliyim pco var bende canım

TE="masalgibi, post: 39699657, member: 164285"]bende 1.5 yıllık evliyim.. inş. kavuşuruz miniklere :)[/QUOTE]
İnşallah benim altı yumurtam gelişmiş; )

Önceki ay 0,100 çıkmıştı adet oldum cnm.bi sonraki ay hamile kaldım :)
Bişi soracağım canım çok merak ettim.betahcg 0.100 çıkmasına rağmen hamileymiymişsin. Anlamadım ben senin durumunu? Çok değişik ben de beklemedeyim

Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir
Merhaba arkadaslar benim ilk asilamam ben klomen kullandim ve 19 unda catlatma ignesi vuruldum zaman geçmek bilmiyo 9 gün oldu daha 1 benim gitcem14 gün olunca dr cagirdi dua edin lütfen ama kasiklarimda baya agri oluyo belimde falanda bu normalmi acaba

Back
X