- Konu Sahibi HASRETESON06
-
bugün 11.gün canımmm:18::18::18:canım sen ıgneyı yaptıralı kac gun oldu
13.gunum benimde. Hic belirtim yok.
Aşilamada yarin 14. Gunun olacaktest yapabileceksin... silik bir çizgi görmen bile harika olabilir..
peki aşilamadan sonra doktorun ilski onerdi mi ve onerdiyse siz buna uyabildiniz mi?
biz iliski onerisine uyamadik malesef bu sebeple eksik kalmiş gibi hissediyorum tedavim ; (
Canım ben aşılama yaptırmadım gonal-f iğnedn sonra çatlatma iğnesi oldum. Dr doğal bırakıyorum dedi.
iğneler esnasında yumurta kontrolün yapıldı mı peki?
hayırlısı olsun bakalım :)
Yumurta takibi yaptı doktor sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Daha sonra kontrole filan çağırmadı sadece adetin geçerse veya adet olursan gel dedi. Bazı arkadaşların yorumlarını okuyorumda. Çatlama iğnesinden sonra kontrole çağırmış bazı dr lar acaba benim dr um beni niye çağırmadı ki ???
yumurta takibi yaptı doktor sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Daha sonra kontrole filan çağırmadı sadece adetin geçerse veya adet olursan gel dedi. Bazı arkadaşların yorumlarını okuyorumda. çatlama iğnesinden sonra kontrole çağırmış bazı dr lar acaba benim dr um beni niye çağırmadı ki ???
merhaba kızlar. bende 28 aralıkta yaptırdım çatlatmayı bugün iğnenin 10. günü pek bi belirtim yok dün baktım yoktu negatiftierken mi bakmışım yükselirmi ki beklemek ne zormuş inşallah en kıza zamanda hepimiz güzel haberler alırız.
Benimde 14. günüm canım. Dediğin gibi beklemek çok zor. Ama o testteki negatif çizgiyi görmek dahada zor. O yüzden test yapmayı filan düşünmüyorum geçsin üzerinden epeyyyyce bakalım sonuç ne olacak. Zaten çok umutlu değilim. Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?