çatlatma iğnesi olanlar burda paylaşım yapalımm belirtilerinizi önerilerinizi

sayfayı uzun zamandır takip ediyorum üye olup bende sıkıntımı paylaşmak istedim uzun süren tedavi sonrası hamile kalan anne adaylarını gördükçe benimde umudum arttı umarım allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder bende klomen kullandım ardından çatlatma ignesi oldum hamile kaldım ama hamile oldugum gün ve bir hafta zor günler geçirdim hamilelikle ilgili degil bir hafta sonra bel agrısı ve kasık agrısı başladı ve düşük yaptım şimdi tekrar klomen çatlatma ignesi sonucu bekliyorum hayırlısı

İğneyi yaptırdığım gün dahil bugün 5. günüm...
Minik minik kasıklarımda sancımsı bişiler oluyor... ama o kadar masum sancılar ki heveslenemiyorum bile :) tatlı tatlı gaz sancısı türünden Acaba aşılaması tutanların bu tür tecrübeleri var mı???

bende yumurta gelistirici igne vurunuyorum bugun 3 gunum pazartesi veya sali gunu yumurta takibine gitcem hayirlisi...:18:vi

13.gunum benimde. Hic belirtim yok.

Aşilamada yarin 14. Gunun olacak test yapabileceksin... silik bir çizgi görmen bile harika olabilir..
peki aşilamadan sonra doktorun ilski onerdi mi ve onerdiyse siz buna uyabildiniz mi?
biz iliski onerisine uyamadik malesef bu sebeple eksik kalmiş gibi hissediyorum tedavim ; (

Canım ben aşılama yaptırmadım gonal-f iğnedn sonra çatlatma iğnesi oldum. Dr doğal bırakıyorum dedi.

iğneler esnasında yumurta kontrolün yapıldı mı peki?
hayırlısı olsun bakalım :)

Yumurta takibi yaptı doktor sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Daha sonra kontrole filan çağırmadı sadece adetin geçerse veya adet olursan gel dedi. Bazı arkadaşların yorumlarını okuyorumda. Çatlama iğnesinden sonra kontrole çağırmış bazı dr lar acaba benim dr um beni niye çağırmadı ki ???

Sanırım ''aşılama deneyelim'' diyecek ... hayırlısı olsun inşallah !!

beni de çağırmadı dr.um. Iğne ol dedi sadece

merhaba kızlar. bende 28 aralıkta yaptırdım çatlatmayı bugün iğnenin 10. günü pek bi belirtim yok dün baktım yoktu negatiftierken mi bakmışım yükselirmi ki beklemek ne zormuş inşallah en kıza zamanda hepimiz güzel haberler alırız.

Benimde 14. günüm canım. Dediğin gibi beklemek çok zor. Ama o testteki negatif çizgiyi görmek dahada zor. O yüzden test yapmayı filan düşünmüyorum geçsin üzerinden epeyyyyce bakalım sonuç ne olacak. Zaten çok umutlu değilim. Hayırlısı olsun.

adetine ne kadar var peki ya da geçti mi günü :) inşallah hamilesindir ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…