28 Mayıs Ovitrelle Çatlatma İğnesi Olanlar Beraber Takip Edelim 🫶

Tekrarladınız mı testi, naptınız?
Yaptım malesef negatif. Çok kez yaptım bu testi hiç başıma gelmedi böyle birşey. Yarın yumurtlamadan sonra 13. Günüm yarında test yapacam ümidim yok ama. Sadece sol kasık tarafıma sizi şeklinde ağrı giriyor arada ayağıma vuruyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻

Yaptım malesef negatif. Çok kez yaptım bu testi hiç başıma gelmedi böyle birşey. Yarın yumurtlamadan sonra 13. Günüm yarında test yapacam ümidim yok ama. Sadece sol kasık tarafıma sizi şeklinde ağrı giriyor arada ayağıma vuruyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻
Aminn inşallah🤲 ne yaptınız var mı gelişme?

Kızlar selam 💫 benim bugün iğneden sonra 13. Günüm ve testim silik 🥹 sizce ilaç etkisi midir?

Kızlar selam 💫
Uzunca bir süredir burdayım 🫣 en son rahim filmi cektirmistim tüpler tıkalı çıkmıştı 👊🏻Femera ilaç kullandıktan sonra 28 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum onu değerlendirdim. Bundan sonraki süreçleri takip ediyorum 🤍 umarım bu ay güzel sonuclar alırım. Benim gibi süreçler yaşayan varsa dertleşmek isterim 💕

Selam canım, bende 21 mayısta 4. Çatlatma iğnemi oldum bekleme sürecindeyim🌸

Selam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı

Merhaba kızlar ben de 31 mayıs'ta oldum iğnemi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlere 🤗

Laboquick ile yaptım. Ben net görüyorum ikinci çizgiyi. Üstteki dün yaptığım. Alttaki bugün sabah yaptığım
Hanımlar merhaba özür dileyerek çatlama iğnesini nereden buldunuz acaba zor durumdayım her yere yazıyorum . Tüp Bebek ilaclarina başladım . Bulamiyorum acil iğne bulmam lazım ovitrelle .

Back
X