Canım benim; öyle düşünmeyin. Ne zaman nasip olacağı belli zaten. Biz bilmediğimiz için çabalıyoruz
Çabaladıkça da olmuyor. Ben açıkçası beynen düşünmeyi bıraktım bu işi. Çünkü görülen bir sorun yok bilemiyorum.
Şöyle düşünüyorum biz evlendikten 3 sene sonra çocuk istedik ve denedik öyle oldu. Eğer evlenir evlenmez isteseydik diyecektik ki 3 sene olmadı sonunda nasip oldu
Şimdi ben 2 senedir 2. Çocuğu istiyorum olmuyor belki 5 sene sonra olacak bilemiyorum belki hiç olmayacak...
Biz kadınlar biraz daha hirsliyiz sanırım. Başından bu aya kadar içimde ay yaş farkı açılmasın diye bir derdim vardı. Bu ay saldım Çünkü yapabileceğim bir şey yok ki.
Diyelim tüp bebek yaptırdim tutacağı kesin değil. Hamile kalsam bile çocuğun doğacağını bilemem
Tamamen saldım bu ay ha doktor bu işin uzmanı femara çatlatma deneyelim dedi denedik olursa olur olmazsa da ben gezerim tozarim kitap okurum vs vs
Ben kendimi kastikca bir şey değişmiyor. Teyzem 16 sene tüp bebek denedi
Son embriyosu düşük kalitedeydi bu da tutmazsa başka yumurta kalmamıştı ama o tuttu ve doğdu. Kısmet işte.
Olursa çok mutlu olurum, olmazsa üzülmem. Allah var olan sevdiklerimize sağlık versin diyorum
Evet ben anne oldum; hiç çocuğum olmasa bu süreç belki daha farklı işlerdi ruhen de. Fakat su an sen daha özgürsün çocuğum olmasa ben acayip kafa dagitirdim

Şimdi sürekli benim ne zaman kardeşim olur anne diyor kızım ben unutmak istesem de unutamıyorum

Ve o sordukca bir gün hamile kaldığımda artık çok geç olursa hevesi bitmiş olursa diye düşünüyorum. Amaaan analık ana olmadan bile zor yavrum
Kocanla bu günlerin tadını çıkarın bol bol