Catlatma ignesi olanlar

Gtayldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
292
195
53
33
Ben catlatma ignemi yaptirali bugun 13 gun oluyor. Regl gunum de bugun heyecanla bekliyorum. Catlatma ignesi olup da hamis olanlar var mi

Ben catlatma ignemi yaptirali bugun 13 gun oluyor. Regl gunum de bugun heyecanla bekliyorum. Catlatma ignesi olup da hamis olanlar var mi
14 Ağustos regl oldum. 26 ağustos çatlama iğnesi vurdum. Bende bu ay bekleyeceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız.

Nerdeyse ayni durumdayiz. Benimde ilk igne 1 yildir istiyoruz. Agri ve hassasiyet varmi peki

Insallah bu ay da husran olmaz. Beklemek cok zor. Bugun regl olmazsam yarin idrar testi yapicam

Duzenli hep. Doktor benden de esimden de test istedi sonuclar normal cikti. Belki yumurtan yeterince buyumuyordur dedi uc ay yumurta takibi yapalim dedi

Bizimde sonuçlar iyi bana da aynı şekilde takip yapacak. 2 günde bir beraber ölüm dedi. Benim adet düzensizliğim var geçen ay 23 Gün gecikti. Diş için 1 haftalık antibiyotik kullandım oda gecikme yapıyormuş. Ama gebelik belirtileri gibi belirtilerde vardı kanda ve idrarda birşey çıkmadı. Şubat ayında 15 Gün gecikti gene sonuç olumsuz. İnşallah bu ay iyi sonuç alırız.

Insallah. Bu ay bende cok belirti var ama buyuk ihtimal igneden cunku cok hormonluymus. Birazda usuttum galiba. Aylarca bu ay belirti var deyip husranla sonuclaninca artik hicbirseyi belirti saymiyorum

İnşallah bende erken ümitleniyorum sonra üzülüyorum. Ama kendinizi koruyun üşütünce zor oluyor.
Sonuçlarınızı merak ediyorum bizimle paylaşın.

Istanbuldayim ben. Iyi bi doktor bulmak da cok zor. Bu doktora ilk defa gittim cok memnunum zaten esimin eski musterisiydi. Cok sacma doktorlara gittim hep. Cocuk icin gitmedim ama normalde bile sacmaydi. Cocuk icin direk bu kiza gittim

Bende hep özel hastanelere gidiyordum işe yaramadı şimdi özel bi doktor var yazhanesi var duygu yardım kadın çok güzel ilgileniyor. Ben folikasitte kullanıyorum daha önce başka doktor vermişti. Siz hiç kullandınız mı

Ilk cocuk karari alinca 1-2 ay kullandim sonra mide sorunum cikti biraktim. Simdi de doktorum kullan dedi unuttum bir hafta once basladim ama mide yanmasi basladi ondandir belki diye biraktim tekrar. Insallah basliycam tekrar unutmazsam

Bende unutuyorum çalışıyorum ilaç evde yemekten sonra hemen yemezsem unutuyorum iki gündür yememişim. acaba onu düzensiz kullanmak fayda eder mi

Bende bilmiyorum. Bende calisiyorum ve yemeklerim cok duzensiz o yuzden ayni saate getiremiyorum alarm kurdugum halde

Back
X