çatlatma iğnesi olduktan sonra kaç günde gebelik belli olur????

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 10 gün önce catlatma iğnesi oldum. Sanki adet olacakmışim gibi Karnım belim ağrıyor rahim kasılmalarim oluyor bugün erken gebelik testi yaptim sonuç negatif adet tarihime 4 gün var sizce bu ayda mi hüsran

aynı tepkiler bendede var canm benimde 1 hafta oldu test yapmadım daha ama negatif olmasından korkuyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olrsa sevinirim =)ben iğneden snra hiç ağrıfalan olmadı son iki gündür öle adet sancısı gibi bi ağrı var ve kasılmalar:/

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 10 gün önce catlatma iğnesi oldum. Sanki adet olacakmışim gibi Karnım belim ağrıyor rahim kasılmalarim oluyor bugün erken gebelik testi yaptim sonuç negatif adet tarihime 4 gün var sizce bu ayda mi hüsran
Onlar her ay oluyor. Gununu bekle cnm tekrar yaparsin ama erken gebelik testi genelde gosterir 4 gun kala..hayirlisi olsun

Arkadaşlar salı günü çatlama iğnesi oldum çarşamba günü 36 saate uyamadik maalesef perşembe sabah ve aksam birlikte olduk benim gibi 36 saate uyamayip hamile kalabilen varmı

Merhaba hanımlar ya geçen ay Çatlatma iğnesini bıraktım. Rahim filmi çektirdim temiz çıktı herşey gayet yolunda dedi doktorum normalde yarın adet olmam lazım ama 2 gündür miğde bulantısı yaşıyorum ve adet olacakmışım gibi bi sancı ara ara gelip gidiyo anlam veremedim benim gibi olan var mı yaşadınız mı hiç böyle bir olay?

cnm benimde bu ay ilk çatlatma iğnem vuruldu ayın 23 ünde ben rahim filmi falan çekilmedim iğneden sonra da ne sancı yaşadım ne bişey normalde dün adet olmam lazmdı ama olmadım senin gibi bendede iki gündür mide bulantısı ve sancılar var kısmet bakalım inş. hayırlı haberlerimiz olur ama ben test için beliyim diyorum bi 10 gün falan bence sende yarın bi kan testi yaptır vardr belki çnkü genelde rahim filminden sonra daha rahat hamile kalınıyo düye duymuştum

arkadaşlar mr ayın 3,de çatlatma iğnesi oldum hamile olduysam ne zaman belli olur bugün 12.gün test yapsam çıkar mı yoksa adetimin geçmesini mi beklemeliyim. bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
İĞNE ACITIYORMU BİDE SGORTA VARSA NE KADAR İĞNENİN FİYATI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

arkadaşlar bişey sorcam ilk çatlatma iğnemden sonra dün adet oldum tekrar kontrole ne zaman gitmem gerekiyo bi bilgisi olan cvp verebilirmi acaba

arkadaşlar bişey sorcam ilk çatlatma iğnemden sonra dün adet oldum tekrar kontrole ne zaman gitmem gerekiyo bi bilgisi olan cvp verebilirmi acaba

yine adetin 3üncü gnü git istersen beni hep adetin 2 veya 3üncü günü çağırıyor ilaçlara bgnlerde başlıyorsun çünkü

Canım adetin 3.günü gitmelisin bence ona göre hesaplama yapacak. Ben adetin 3.günü gidiyorum ilaç yazıyo 4.günü kullanmaya başlıyordum. Şimdi doktorumu değiştirdim. Özel bi doktora gidiyorum. Adetimin 3.günü bu gündü gittim bu gün Femera diye bi ilaç verdi yarın ilacı kullanmaya başlicam kısmet ise kullanıp tekrar perşembe günü gidicem inşallah yumurtalarıma bakacak gelişmesine.

kızlar mrba bugün adetimin 3.günü gidicem bugün doktora akşamdan beri acayip kanamam var ne dicek çok merak ediyorum hayatmda hiç bu kadar kanamam olmamıştı şiddetli ağrıyla birlikte çok fazla kanamam oldu. sanrm yine ultrasyonla bakıcak e canm yanıcak adetli olduğum için =( neyse mecbur gidicez hayırlı bi sonuç olsunda inşallah..

İnşallah canım hayırlı sonuçlar alırız :) kızlar Femera kullanan var mı aranızda?

Merhaba 10 gün önce çatlatma iğnesi.oldum 2 gündür idrar testleri silik çıkıyor gerçi her yaptığım test bir öncekine göre daha silik çıkıyor diyelim.dün de kan testi yaptırdım 5.8 çıktı.sizce iğnenin etkisi mi?yoksa gebe olma ihtimalımde var mı?cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

Bende ayın 4 ünde oldum çatlama iğnesi ateş basması kasik ağrısı baya oldu iğneden sanırım bugün kan testi verdim sonuc yarın çıkıcak dayamadim bide idrar testi yaptım idrar testi negatif çıktı yarın haber veririm kan testinin sonucunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek zor negatif oldukça üzülüyor insan
Bende catlama ignesi vurudm bugun 8ci gün bir defa kan verdim 50.25 cıktı bugun tekrar verdim adet samcısına benzer sancım var baş dönmem iştham cok acılmış 10 dakika bir acıkma ve ve sürekli idrara cıkıyorum bulantım başlamış 😏işllah gzl haberdir

Back
X