Çatlatma iğnesi oldum ne zaman degerlendırmelıyım

guzelanne56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
84
42
3
23
Bu sabah doktor kontrolüne gittim 20 mm e yakın yumurtam varmış 12 ye doğru çatlatma ıgnesı oldum göbekten ovu testınde pik gormemıstım ama yıne de yumurtlama olmuş sanırım daha vardı günüme sizlere 3 sorum olacak
Ovu testınde pik gormeyıp ultrasonda yumurta yeterli olgunluğa ulaşınca çatlatma ıgnesı olan varmı ve normal mi bu durum
ıkıncı sorum ve en onemlısi ne zaman değerlendirmelıyım ıgneuı bugün 12 de oldum
Son soru normal regl tarıhım 22 Kasım ben 22 kasımda mı olacağım regl yoksa çatlamadan 14 gün sonra mı

Catlatma ignesini vurunca hemen catlama olmaz yaklasik 36 saat sonra olur siz testinizi o zaman yapin. Gun degerlendirmeleride doktorunuzun soylemis olmasi lazim gun asiri iliski onerilir genelde

Siz 14 gun sonra adet olucaksiniz catlatma ignesinin etkisinden dolayı ama simdiden adetinizi dusunmeyin bence olumlu dusunun insaAllah hamile.olursunuzda adet olmazsiniz

Siz 14 gun sonra adet olucaksiniz catlatma ignesinin etkisinden dolayı ama simdiden adetinizi dusunmeyin bence olumlu dusunun insaAllah hamile.olursunuzda adet olmazsiniz
O tarıhı hesaplamamın asıl sebebi 23 ünde vefat eden bebegımın ilk doğum günü 2.5 aylıkken vefat etti o gün en azından tutunacak bir dalım olsun dıye bekliyorum son derece yıpratıcı bısey benim için

Yaa cok cok uzuldum başınız sagolsun Rabbim size birdaha boyle acı. Yaşatmasın

Yok catladigindan eminim çünkü öncesinde pik vardi 36 saat sorma yaptığımda T çizgisi silikleşmisti zaten bu gün de adet oldum 18. Günü
Iyide oncesinde yaptiginiz cizginin pik olmasi onemli değil igneden sonra 36 saatte catlar o onemli acaba ignemi catlatmadi sizin oncesindemi catladi yumurtaniz acaba

Iyide oncesinde yaptiginiz cizginin pik olmasi onemli değil igneden sonra 36 saatte catlar o onemli acaba ignemi catlatmadi sizin oncesindemi catladi yumurtaniz acaba
Tamam zaten 36 saat sonra çatladı ovulasyon testinde çizgi silik çıktı ayrıca 36 saat dolduğu zmana karnıma ağrı oluştu yani ve klonmen kullanıp adeti geciken de olmuş yani

Tamam zaten 36 saat sonra çatladı ovulasyon testinde çizgi silik çıktı ayrıca 36 saat dolduğu zmana karnıma ağrı oluştu yani ve klonmen kullanıp adeti geciken de olmuş yani
Ama siz oncesinde pik oldu test dediniz ya ondan oyle dedim klomen kullanip adet gecikenlerden biride beni tam 14 kez klomen kullandim ama ben catlatma ignesi olmamistim catlatma ignesi olunca adet dongusu bellidir yumurta catlar ve adet olursunuz diger bi ihtimalde yumurta catlamaz kist olusur adet olmazsiniz yada hamile olursunuz olmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…