Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ve benimde hiç belirtim olmamıştı hatta tutmadı diye düşünmüştümKızlar merhaba 11 Ağustos da çatlatma iğnesi oldum ayın 26 sında beta baktırmamı söyledi doktor bir belirti hissetmedim kendimde böyle olup gebe olduğunu öğrenen varmı acaba aramızda
Ay canım vallahi inşallah ya duanı eksik etme sende sağlıcakla al kucağınaMerhaba canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ve benimde hiç belirtim olmamıştı hatta tutmadı diye düşünmüştümyani ille de belirti olması gerekmiyor bu kişiden kişiye göre değişiyor
Erken bakmışsın canım üç dört gün daha geçsin8.9 gün pozitif 10.11. günler de negatif oldu bende bir umud pozitife dönmesini bekliyorum
12.gün silik çıkmıştı 13.gün 18 değer ile öğrenmiştim ama benim tek ilişkiydi sadece 36.saati değerlendirdik öncesi sonrası yoktu Allah sizede nasip etsin inşallahAy canım vallahi inşallah ya duanı eksik etme sende sağlıcakla al kucağınasakıncası yoksa beta kaç ile öğrendin ve iğneden kaç gün sonra tahlil vermiştin
![]()
Amin inşallah bir kaç gün daha beklemek istiyorum doktor 26,sından önce yapma demişti12.gün silik çıkmıştı 13.gün 18 değer ile öğrenmiştim ama benim tek ilişkiydi sadece 36.saati değerlendirdik öncesi sonrası yoktu Allah sizede nasip etsin inşallah![]()
Ben de 12 ağustosta yaptım iğneyi canım 1 gün var aramızda ama hiç belirtim yok biraz ümitsizim ne zaman test yapmayı düşünüyorsunKızlar merhaba 11 Ağustos da çatlatma iğnesi oldum ayın 26 sında beta baktırmamı söyledi doktor bir belirti hissetmedim kendimde böyle olup gebe olduğunu öğrenen varmı acaba aramızda
Aynı durumdayız canım ya benim doktorum kesinlikle 26’sına kadar yapmak yok 26 sında direk kan ver dedi de korkuyorum bi his bişey yok hiç bakalım ne olacakBen de 12 ağustosta yaptım iğneyi canım 1 gün var aramızda ama hiç belirtim yok biraz ümitsizim ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Doktor fitil falan verdi mi bana verdi Progestan diye bir fitilBen de 12 ağustosta yaptım iğneyi canım 1 gün var aramızda ama hiç belirtim yok biraz ümitsizim ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Allah gönlüne göre kolaylıkla versin canım ne diyeyim11.hun igenenin negatif çıktı Mano kadar çok istiyorum ki artk çok yoruldum inşallah pozitife döner
Bana vermedi ama burda birçok kişiye vermiş doktoru o yüzden ben kullanıyorum akşamları 1 tane progestanDoktor fitil falan verdi mi bana verdi Progestan diye bir fitil
Bana gün vermedi de gecikince kan ver önce verme dedi gecikme olarak ne kabul etmem gerek bilmiyorum senin ilk denemen mi peki umarım pozitifleri görürüz hayırlısıylaAynı durumdayız canım ya benim doktorum kesinlikle 26’sına kadar yapmak yok 26 sında direk kan ver dedi de korkuyorum bi his bişey yok hiç bakalım ne olacak![]()