• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Ben de etmicem biraz dinlenicemm gerçekten psikolojik olarak hemde bedenen insanı çok yoruyor strese sokuyo eşim istemedi benimde biraz tedaviye ara vericez
İlk ve sondu benim için ilaçlar eşim hiç istemiyodu tedaviyi bende bunu kullansam da rabbim istemedikten sonra bu ilaçların da faydası olmaz zaten dedim hep. Ama içim de hep bi korku da oldu aslında bu ilaçlar gebelik oluştursada ya sağlıksız gebelik olursa diye kafam hiç rahat değil di. İğnenin yalandan HCG salgilamasi asermelere neden oldu bende o çok yıpratıcı oldu benim için. Yemediğim kadar turşu yedim aserdim.ama iğnenin etkisi geçince hepsi kayboldu yalandan bulantılarım oldu. En güzeli doğal yolla olmasi ilaçsız. Bu sefer negatifi gördüm ama çok zor toparlandım hala kendime tam gelmiş değilim adet olunca rahatlatacagim ancak inşallah aynı anda adet oluruz aynı anda gene yolumuza bakarız 🙂

Benim inanılmaz kasık ağrım var sizde de var mı?
Şuanda Ağrı falan kalmadı canım bı kaç gün önce belim kasıgım öyle bi ağrı oldu ki adet olacağım heralde dedim gelmedi bı kaç gün gecikecek sanırım günüm düzensizdi bazen erken bazen gec gelirdi geçen ay çok erken geldi bu ay geç gelecek sanırım iğne bide ilaçlar adet düzenini de bozuyo

İlk ve sondu benim için ilaçlar eşim hiç istemiyodu tedaviyi bende bunu kullansam da rabbim istemedikten sonra bu ilaçların da faydası olmaz zaten dedim hep. Ama içim de hep bi korku da oldu aslında bu ilaçlar gebelik oluştursada ya sağlıksız gebelik olursa diye kafam hiç rahat değil di. İğnenin yalandan HCG salgilamasi asermelere neden oldu bende o çok yıpratıcı oldu benim için. Yemediğim kadar turşu yedim aserdim.ama iğnenin etkisi geçince hepsi kayboldu yalandan bulantılarım oldu. En güzeli doğal yolla olmasi ilaçsız. Bu sefer negatifi gördüm ama çok zor toparlandım hala kendime tam gelmiş değilim adet olunca rahatlatacagim ancak inşallah aynı anda adet oluruz aynı anda gene yolumuza bakarız 🙂
Canım benim evet zor bi süreç bakalıö bende âdetimi bekliyorum 28 inde olmam gerekiyor normalde haberleşiriz yine ❤️

Back
X