- 28 Ocak 2021
- 3.158
- 2.153
- 83
- Konu Sahibi mutlutablo
Merhaba canım kızlar. Geçen ay klomen ile yumurtalik büyütmeye çalıştık 18 mm/14mm büyüdü iğne yapıldı ama sonuç negatif. Bu ay ise femara ile 3 yumurtam oluştu
1i minnos 14mm diye hatırlıyorum 15de olabilir. Buyukler ise 23/24mm
Dün catlamaya yakinmis yine de doktorum şansa birakmamak için iğneyi yaptı. Dün için bugün yarin birliktelik c.tesi ara pazar birliktelik sonra istersen gün aşırı istersen birliktelik olmasin dedi. Stresten uzak,yatarak 10gununu gecir mutlaka ev işi dahi yapma dedi.
İğneden önce yumurtalik büyümesi için;
İncir,avakado, havuç yedim ve havuç suyu ictim.
Kuru bakliyat tukettim, çiğ kabak yedim..
Günde en az 2 lt su icmeye gayret ettim (tüp mide ameliyatliyim çünkü) az az sık yemek yiyebiliyorum.
İğne sonrası henüz 1.gunum (iğne gününü saymamak gerekmiş sanırım) iğne olup ikinci veya üçüncü veya dort vs vs gebelik elde edenler neler yaptiniz kizlarrr??? Hepimiz bu başlık altinda neler yaptığımızı paylassak hatta sonra gebelik haberlerimizi versek inşallah (aminn)

İğneden önce yumurtalik büyümesi için;
İncir,avakado, havuç yedim ve havuç suyu ictim.
Kuru bakliyat tukettim, çiğ kabak yedim..
Günde en az 2 lt su icmeye gayret ettim (tüp mide ameliyatliyim çünkü) az az sık yemek yiyebiliyorum.
İğne sonrası henüz 1.gunum (iğne gününü saymamak gerekmiş sanırım) iğne olup ikinci veya üçüncü veya dort vs vs gebelik elde edenler neler yaptiniz kizlarrr??? Hepimiz bu başlık altinda neler yaptığımızı paylassak hatta sonra gebelik haberlerimizi versek inşallah (aminn)