S snsksknsa Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2025 130 17 13 22 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #1 Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz
Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz
K Kpnrrch Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2019 466 227 103 33 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #2 snsksknsa .!.: Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah kalırsın
snsksknsa .!.: Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah kalırsın
S snsksknsa Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2025 130 17 13 22 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #3 Kpnrrch .!.: İnşallah kalırsın Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla ne ile sonuclanır
K Kpnrrch Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2019 466 227 103 33 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #4 snsksknsa .!.: Çoğunlukla ne ile sonuclanır Genişletmek için tıkla... Hamile kalanda oluyor kalmayanda inşallah sen kalanlar grubuna girersin.
snsksknsa .!.: Çoğunlukla ne ile sonuclanır Genişletmek için tıkla... Hamile kalanda oluyor kalmayanda inşallah sen kalanlar grubuna girersin.
K Kubra- Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 353 33 13 27 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #5 snsksknsa .!.: Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz Genişletmek için tıkla... İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da
snsksknsa .!.: Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz Genişletmek için tıkla... İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da
S snsksknsa Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2025 130 17 13 22 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #6 Kubra- .!.: İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da Genişletmek için tıkla... Klomen kullandım bu günde progestan verdi
Kubra- .!.: İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da Genişletmek için tıkla... Klomen kullandım bu günde progestan verdi
K Kubra- Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 353 33 13 27 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #7 snsksknsa .!.: Klomen kullandım bu günde progestan verdi Genişletmek için tıkla... Hmm bana herhangi başka ilaç vermedi sadece igne
snsksknsa .!.: Klomen kullandım bu günde progestan verdi Genişletmek için tıkla... Hmm bana herhangi başka ilaç vermedi sadece igne
S snsksknsa Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2025 130 17 13 22 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #8 Kubra- .!.: İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da Genişletmek için tıkla... Kubra- .!.: Hmm bana herhangi başka ilaç vermedi sadece igne Genişletmek için tıkla... Benim değerler biraz düşüktü zayıfım belki o yüzden vermiş olabilir progestan gebelik olursa tutunması için zaten
Kubra- .!.: İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da Genişletmek için tıkla... Kubra- .!.: Hmm bana herhangi başka ilaç vermedi sadece igne Genişletmek için tıkla... Benim değerler biraz düşüktü zayıfım belki o yüzden vermiş olabilir progestan gebelik olursa tutunması için zaten
K Kubra- Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 353 33 13 27 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #9 snsksknsa .!.: Benim değerler biraz düşüktü zayıfım belki o yüzden vermiş olabilir progestan gebelik olursa tutunması için zaten Genişletmek için tıkla... Ben geçen ay duphaston kullanmıştım ama iğne vurlmamistim bu ay iğne vurldum
snsksknsa .!.: Benim değerler biraz düşüktü zayıfım belki o yüzden vermiş olabilir progestan gebelik olursa tutunması için zaten Genişletmek için tıkla... Ben geçen ay duphaston kullanmıştım ama iğne vurlmamistim bu ay iğne vurldum
S snsksknsa Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2025 130 17 13 22 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #10 Kubra- .!.: Ben geçen ay duphaston kullanmıştım ama iğne vurlmamistim bu ay iğne vurldum Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa bugün vuruldum inşallah ikimizde bu sefer nasip olır anne olmak
Kubra- .!.: Ben geçen ay duphaston kullanmıştım ama iğne vurlmamistim bu ay iğne vurldum Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa bugün vuruldum inşallah ikimizde bu sefer nasip olır anne olmak
K Kubra- Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 353 33 13 27 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #11 snsksknsa .!.: Bende ilk defa bugün vuruldum inşallah ikimizde bu sefer nasip olır anne olmak Genişletmek için tıkla... Amin inslh
snsksknsa .!.: Bende ilk defa bugün vuruldum inşallah ikimizde bu sefer nasip olır anne olmak Genişletmek için tıkla... Amin inslh
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 473 128 18 27 21 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snsksknsa #12 snsksknsa .!.: Klomen kullandım bu günde progestan verdi Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende yarın iğne vurulacam öncesinde klomen kullandım şimdi de duphaston yazdı doktor inşallah gebelik gerçekleşir
snsksknsa .!.: Klomen kullandım bu günde progestan verdi Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende yarın iğne vurulacam öncesinde klomen kullandım şimdi de duphaston yazdı doktor inşallah gebelik gerçekleşir