- 1 Eylül 2023
- 1.650
- 462
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Bugün 8. Günün belki erken gebelik testlerinde silik çıkabilir ama yine de erken. İdrarı çok damlatma o yüzden kanlanma olabilir. Normal kaset testlerinde gözükmez henüzKızlar merhaba ovıtrelle çatlatma iğnesi vurulduğum günle birlikte 11.gün kaset test yapsam doğru sonuç verir mi ?
Yani yarın sabah yapsam ?
Bugün yaptım silik çizgi çıkıyor kanlanmış gibi bi tık 10.gündü bugün ne düşünüyorsunuz ?
5 martta vuruldu 7 martta aşılama oldu
Anladım teşekkür ederim öğrenenlerde var ya acaba mı dedim bendeBugün 8. Günün belki erken gebelik testlerinde silik çıkabilir ama yine de erken. İdrarı çok damlatma o yüzden kanlanma olabilir. Normal kaset testlerinde gözükmez henüz
Evet var :) çok silik gözükebilir erken gebelik testindeAnladım teşekkür ederim öğrenenlerde var ya acaba mı dedim bende
Denemek istiyorum ama bi yandan da muallak kalıyorum iğne etkisi geçmiş midir peki sizce artık bugün iğnenin 11.günüEvet var :) çok silik gözükebilir erken gebelik testinde
İğne etkisi 10-12 gün kadar da kalabilir diyolar ama bilemiyorum. Ben sabırla bekledim hep çünkü negatifi gorursem bir kere göreyim hayal kırıklığına ugramayayim diye. Ama sen çok sabırsız gibisinDenemek istiyorum ama bi yandan da muallak kalıyorum iğne etkisi geçmiş midir peki sizce artık bugün iğnenin 11.günü
Evet çok merak ediyorum şimdi kaset test yaptım ilk idrarla gene silik çıktıİğne etkisi 10-12 gün kadar da kalabilir diyolar ama bilemiyorum. Ben sabırla bekledim hep çünkü negatifi gorursem bir kere göreyim hayal kırıklığına ugramayayim diye. Ama sen çok sabırsız gibisin2 gün sonra yap bence
5 dk içinde mi çıktı? Regline kaç gün kaldıEvet çok merak ediyorum şimdi kaset test yaptım ilk idrarla gene silik çıktı
Sence iğne etkisi mi hala ?İğne etkisi 10-12 gün kadar da kalabilir diyolar ama bilemiyorum. Ben sabırla bekledim hep çünkü negatifi gorursem bir kere göreyim hayal kırıklığına ugramayayim diye. Ama sen çok sabırsız gibisin2 gün sonra yap bence
Evet evet 2.dakikasında belirdi regl günümü tam kestiremiyorum 3-4 gün de kalmış olabilir en fazla 6 gün kaldı adetime 28 gün olarak hesaplarsam ama geçen ay 26.gün de oldum mesela5 dk içinde mi çıktı? Regline kaç gün kaldı
Valla her iki ihtimal de olabilir kişiden kişiye değişiyor sonuçlar. En net kan sonucu ile öğrenebilirsinSence iğne etkisi mi hala ?
Eğer gebelikse zaten kanda düşük bir değer de olsa sonuç çıkar:)Evet evet 2.dakikasında belirdi regl günümü tam kestiremiyorum 3-4 gün de kalmış olabilir en fazla 6 gün kaldı adetime 28 gün olarak hesaplarsam ama geçen ay 26.gün de oldum mesela
Bugün iç hastalıklarına kan vericem o zaman beta da vereyim o zaman çıkarValla her iki ihtimal de olabilir kişiden kişiye değişiyor sonuçlar. En net kan sonucu ile öğrenebilirsin
İğne etkisi çıkmaz dimi kanda ? Tek öyle muallağım oluyorEğer gebelikse zaten kanda düşük bir değer de olsa sonuç çıkar:)
İçinizden ne geçti peki sizce var mı yok mu?Eğer gebelikse zaten kanda düşük bir değer de olsa sonuç çıkar:)
İşte degerinin kaç çıktığına bağlı sınırda bir değer olursa gene belli olmazİğne etkisi çıkmaz dimi kanda ? Tek öyle muallağım oluyor
Sen ne hissediyorsun var mı ?İçinizden ne geçti peki sizce var mı yok mu?
Testi yenilemek isterler öyle olursa da zatenValla her iki ihtimal de olabilir kişiden kişiye değişiyor sonuçlar. En net kan sonucu ile öğrenebilirsin
Bak testlerinde baya belirgin çıkmış, eğer gebelikse bu kanda sınırın üstünde çıkar. Çünkü idrara geç yansıyor. İdrarda bu kadar netse kanda da yuksektirİğne etkisi çıkmaz dimi kanda ? Tek öyle muallağım oluyor