• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ovitrelle

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
34
Arkadaşlar 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım bugün 12 Haziran dayanamadım az önce evde test yaptım ama negatif çıktı 😏😏☹️☹️kullanan kimse var mı acil yardımcı olur musunuz erken yaptım diye mi öyle oldu kan vermeme gerek var mı

Erken yapmışsınız bence birkac gün daha bekleyin

Olur mu ki normalde erken yapınca iğnenin etkisiyle pozitif gözükebiliyormus ama benimkisi erken yapmama rağmen negatif çıktı 😏
Şimdi aklınızda şüphe kalir birkac gun sonra yeniden deneyin. Negatifsede canınızı sıkmayın

Arkadaşlar merhaba.3 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Üç gün önce iki damla kanlı lekelenme oldu. Regl olucam sandım. Ama hiç birşey olmadı çok fazla bel ağrım var. Kafam çok karışık konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi

Arkadaşlar 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım bugün 12 Haziran dayanamadım az önce evde test yaptım ama negatif çıktı 😏😏☹️☹️kullanan kimse var mı acil yardımcı olur musunuz erken yaptım diye mi öyle oldu kan vermeme gerek var mı
Merhaba kan verdiniz mi acaba. Erken yapmışsınız sanirim ben catlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı

Arkadaşlar merhaba.3 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Üç gün önce iki damla kanlı lekelenme oldu. Regl olucam sandım. Ama hiç birşey olmadı çok fazla bel ağrım var. Kafam çok karışık konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi
Merhaba. Lekelenme devam etti mi. Catlatma iğnesinden 14 15 gün sonra kan testi öneriliyor. Yanı inşallah leke devam etmediyse belki de yerleşme kanaması dedikleri implantasyon kanaması yasıyorsunuzdur

Bugün 13. Günüm bu akşam karnımın iç kısmından sol kasık tarafım çok fena ağrı var ama ya benim gibi olan var mı acaba şuan çok ağrım var
Asilama mi oldu senin yoksa ilaç tedavisi miydi. Kendi tecrübemi anlatayım sana. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok tabi. Ben ilaç tedavisi gördüğüm zaman catlatma iğnesinden 17 gün sonra adet oluyordum. Ama asilama yaptırdığım zaman catlatma iğnesinden 13 gün sona adet oldum. Bahsettigin gibi bir ağrı olmamıştı ama bende hatırladığım kadarı ile.

Asilama mi oldu senin yoksa ilaç tedavisi miydi. Kendi tecrübemi anlatayım sana. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok tabi. Ben ilaç tedavisi gördüğüm zaman catlatma iğnesinden 17 gün sonra adet oluyordum. Ama asilama yaptırdığım zaman catlatma iğnesinden 13 gün sona adet oldum. Bahsettigin gibi bir ağrı olmamıştı ama bende hatırladığım kadarı ile.
İlaç tedavisi canım aşılama değil evet herkesin farklı oluyor şuan biraz iyiyim agrimiyor sanki bugün 13. Günüm işte bakalım bekliyorum umutla 🙏😊

Merhabalar öncelikle cevap için teşekkür ederim hayır lekelenme devam etmedi bugün dördüncü gün bitti hala hiç birşey yok

Back
X