Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur mu ki normalde erken yapınca iğnenin etkisiyle pozitif gözükebiliyormus ama benimkisi erken yapmama rağmen negatif çıktıErken yapmışsınız bence birkac gün daha bekleyin
Şimdi aklınızda şüphe kalir birkac gun sonra yeniden deneyin. Negatifsede canınızı sıkmayınOlur mu ki normalde erken yapınca iğnenin etkisiyle pozitif gözükebiliyormus ama benimkisi erken yapmama rağmen negatif çıktı☹
Anladım teşekkür ederim canımŞimdi aklınızda şüphe kalir birkac gun sonra yeniden deneyin. Negatifsede canınızı sıkmayın
Umarım güzel haberlerle dönersin. Olmazsa da hayirlisiAnladım teşekkür ederim canım☹
hayırlısı artık yapacak bişey yok
Umarım canım sağol Allah razı yazarım inşallah hafta içi kan veririm olmadıUmarım güzel haberlerle dönersin. Olmazsa da hayirlisi
Merhaba kan verdiniz mi acaba. Erken yapmışsınız sanirim ben catlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştıArkadaşlar 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım bugün 12 Haziran dayanamadım az önce evde test yaptım ama negatif çıktıkullanan kimse var mı acil yardımcı olur musunuz erken yaptım diye mi öyle oldu kan vermeme gerek var mı
Merhaba. Lekelenme devam etti mi. Catlatma iğnesinden 14 15 gün sonra kan testi öneriliyor. Yanı inşallah leke devam etmediyse belki de yerleşme kanaması dedikleri implantasyon kanaması yasıyorsunuzdurArkadaşlar merhaba.3 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Üç gün önce iki damla kanlı lekelenme oldu. Regl olucam sandım. Ama hiç birşey olmadı çok fazla bel ağrım var. Kafam çok karışık konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi
Hayır daha vermedim Perşembe günü vereceğim insalalhMerhaba kan verdiniz mi acaba. Erken yapmışsınız sanirim ben catlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı
Güzel haberler alirsin inşallahHayır daha vermedim Perşembe günü vereceğim insalalh
İnşallah canım Allah'ın izniyle hepimiz güzel haberler veririz inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederGüzel haberler alirsin inşallah
Bugün 13. Günüm bu akşam karnımın iç kısmından sol kasık tarafım çok fena ağrı var ama ya benim gibi olan var mı acaba şuan çok ağrım varGüzel haberler alirsin inşallah
Asilama mi oldu senin yoksa ilaç tedavisi miydi. Kendi tecrübemi anlatayım sana. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok tabi. Ben ilaç tedavisi gördüğüm zaman catlatma iğnesinden 17 gün sonra adet oluyordum. Ama asilama yaptırdığım zaman catlatma iğnesinden 13 gün sona adet oldum. Bahsettigin gibi bir ağrı olmamıştı ama bende hatırladığım kadarı ile.Bugün 13. Günüm bu akşam karnımın iç kısmından sol kasık tarafım çok fena ağrı var ama ya benim gibi olan var mı acaba şuan çok ağrım var
İlaç tedavisi canım aşılama değil evet herkesin farklı oluyor şuan biraz iyiyim agrimiyor sanki bugün 13. Günüm işte bakalım bekliyorum umutlaAsilama mi oldu senin yoksa ilaç tedavisi miydi. Kendi tecrübemi anlatayım sana. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok tabi. Ben ilaç tedavisi gördüğüm zaman catlatma iğnesinden 17 gün sonra adet oluyordum. Ama asilama yaptırdığım zaman catlatma iğnesinden 13 gün sona adet oldum. Bahsettigin gibi bir ağrı olmamıştı ama bende hatırladığım kadarı ile.