Çatlatma iğnesi ovitrelle

Bugün 13. Günüm bu akşam karnımın iç kısmından sol kasık tarafım çok fena ağrı var ama ya benim gibi olan var mı acaba şuan çok ağrım var
Merhaba. Ben de 5 haziran perşembe iğne olmuştum. Bu sabah test pozitif çıktı. İnşallah doğrudur. Benimde solda çok ağrım var koltuktan kalkınca bile hemen dik duramıyorum, yavaşça yürümeye başlayabiliyorum. Yarın sabah yine test yapacağım

Merhaba. Ben de 5 haziran perşembe iğne olmuştum. Bu sabah test pozitif çıktı. İnşallah doğrudur. Benimde solda çok ağrım var koltuktan kalkınca bile hemen dik duramıyorum, yavaşça yürümeye başlayabiliyorum. Yarın sabah yine test yapacağım
Aynen benim de ağrım var ama ben evde yaptım negatif çıktı Perşembe gününe kadar regl olmasam test yapacam afedersin lavobaya her gittiğimde korka korka gidiyorum 😊😊 sen erken yapmamış mısın ya

Aynen benim de ağrım var ama ben evde yaptım negatif çıktı Perşembe gününe kadar regl olmasam test yapacam afedersin lavobaya her gittiğimde korka korka gidiyorum 😊😊 sen erken yapmamış mısın ya
Bende 3 haziranda aynı iğneden oldum bugün regli günüm kahverengi bi kanama yaşadım sabah şimdilik bişey yok biraz ağrım var test yaptım negatif ama akşam olduğu için mi acaba diye düşünüyorum sen test yaptın mı canım

Bende 3 haziranda aynı iğneden oldum bugün regli günüm kahverengi bi kanama yaşadım sabah şimdilik bişey yok biraz ağrım var test yaptım negatif ama akşam olduğu için mi acaba diye düşünüyorum sen test yaptın mı canım
Evet yaptım canım ne yazikki negatife 1.20 çıktı 😏🙄☹️

Bende catlatma ignesi oldum 8. Gunu dayanamadim test yaptim cok belirgin silik bir cizgi var igneden olabilir diye dusunerek umutlanmadim amA umarim bebistir. 1 hafta sonra tekrar yapacagim

Arkadaşlar merhaba.3 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Üç gün önce iki damla kanlı lekelenme oldu. Regl olucam sandım. Ama hiç birşey olmadı çok fazla bel ağrım var. Kafam çok karışık konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi
Yerlesme kanamasi gecirmis olabilirsiniz. Yani hamile.olabilirsiniz. yumurtaniz catladigi icin bel agrisi yasiyorsunuz

Allah tekrar nasip eder ins moralinizi bozmayin bende de 7. Gunu silik cizgi cikti o yuzden sorayim dedim . Mucizelerimiz gerceklesecek ins sadece zamani var belliki
Hepimize nasip olsun inşallah. Umudumuz var çok şükür aynen öyle zamanı vardır

Kızlar meraba. Ovitrelle çatlatma iğnesinin 14.günü bu sonuç. Sizde hamile miyim yoksa hala iğnenin etkisi mi?? Bileniniz var mı
AB33BB93-7176-47C2-BA66-8483F78DBCF2.webp

Hayır bu üçüncü.Yok iğne etkisi değildir .Kan ver bence.Benim 10.gün 2 iğnemdede net negatifti.Bundada bugün 11.gün denemek istedim negatif.Çok üzülüyorum artık 😔😔
Yarın vericem kan canım. Üzülme 11.gün erken belli mi olur Rabbimin işi inşallah 14.15.günde götürsün pozitifi😔

2 ayrı test ikiside golgeli cift cizgi regl gunume 8 gun filan var umarim guzel haber veririm benim icin dua edin arkadaslar. Bu arada bu sekilde cikan varsa yazarsa sevinirim

Eklentiler

• 20200624_172604.webp
    20200624_172604.webp
    9 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200624_172538.webp
    20200624_172538.webp
    9 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba net ne kadar surede belli oldu direk.kan mi verdiniz

Back
X