• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ovitrelle

Hiç birşey olmadı çok şükür herşey yolunda ama bu kadar insan bebek sahibi olmayı beklerken bu mesaj birilerini incitir mi acaba diye düşündüm çok üzüldüm ama silemedim de 😞
Yok be gulum , her hamileligi okudugunda burda umut oluyo insana. Bak olabiliyormus diyorum.Kendi sahsima ben coookkk sewiniyorum. Saglikla dolsun kucagin. 💞😘hamilelerin duasi Kabul olur, bana dua edersen ,cookk daha sewinirim.

Yok be gulum , her hamileligi okudugunda burda umut oluyo insana. Bak olabiliyormus diyorum.Kendi sahsima ben coookkk sewiniyorum. Saglikla dolsun kucagin. 💞😘hamilelerin duasi Kabul olur, bana dua edersen ,cookk daha sewinirim.
Tabiki ne demek. Allah sağlıklı sıhhatli tez zamanda bir bebiş versin sana inşallah. Ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 Amin ☺️

2 ayrı test ikiside golgeli cift cizgi regl gunume 8 gun filan var umarim guzel haber veririm benim icin dua edin arkadaslar. Bu arada bu sekilde cikan varsa yazarsa sevinirim
Bende catlama ignesi oldum cuma günü pazar günü yaptım aynı cıktı gene yaptım çok silik cıktı

Back
X