Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç birşey olmadı çok şükür herşey yolunda ama bu kadar insan bebek sahibi olmayı beklerken bu mesaj birilerini incitir mi acaba diye düşündüm çok üzüldüm ama silemedim de
Hiç birşey olmadı çok şükür herşey yolunda ama bu kadar insan bebek sahibi olmayı beklerken bu mesaj birilerini incitir mi acaba diye düşündüm çok üzüldüm ama silemedim de
Yok be gulum , her hamileligi okudugunda burda umut oluyo insana. Bak olabiliyormus diyorum.Kendi sahsima ben coookkk sewiniyorum. Saglikla dolsun kucagin. hamilelerin duasi Kabul olur, bana dua edersen ,cookk daha sewinirim.
Yok be gulum , her hamileligi okudugunda burda umut oluyo insana. Bak olabiliyormus diyorum.Kendi sahsima ben coookkk sewiniyorum. Saglikla dolsun kucagin. hamilelerin duasi Kabul olur, bana dua edersen ,cookk daha sewinirim.
2 ayrı test ikiside golgeli cift cizgi regl gunume 8 gun filan var umarim guzel haber veririm benim icin dua edin arkadaslar. Bu arada bu sekilde cikan varsa yazarsa sevinirim