Çatlatma iğnesi sonrası 6.gün

mackenziechilds

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
13
Arkadaşlar iğne sonrası dayanamayıp 6. Günü test yaptım çok aşırı silik 2. Çizgi çıktı sizce bu kadar silik çıkması normal mi daha önce böyle olan ve sonra koyulaşan oldu mu ?

Eklentiler

• de1f27f2-bed3-4748-8261-4aa4769af106.webp
    de1f27f2-bed3-4748-8261-4aa4769af106.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 78
çok erken yapmışsınn daha iğnenin etkisi geçecek bebis varsa hcg yükselecek bekle 1 hafta sonra yap tekrar

Arkadaşlar iğne sonrası dayanamayıp 6. Günü test yaptım çok aşırı silik 2. Çizgi çıktı sizce bu kadar silik çıkması normal mi daha önce böyle olan ve sonra koyulaşan oldu mu ?
12. Güne kadar silik gördüm ki benim 6. Günde kopkoyuydu kaset teste çıkacak kadar iğne etkisidir biraz bekleyin 13. Günden sonra tekrar deneyin inşallah güzel haberlerinizi alırız

12. Güne kadar silik gördüm ki benim 6. Günde kopkoyuydu kaset teste çıkacak kadar iğne etkisidir biraz bekleyin 13. Günden sonra tekrar deneyin inşallah güzel haberlerinizi alırız
İste normalde 6. Günde kop koyu olması gerekmiyor mu neden bu kadar silik çıktı diye bende üzüldüm baya, sizin sonucunuz ne oldu sonrasında

İste normalde 6. Günde kop koyu olması gerekmiyor mu neden bu kadar silik çıktı diye bende üzüldüm baya, sizin sonucunuz ne oldu sonrasında
İdrar yoğunluğu vs de etkileyebilir 6 günde etki devam ediyordur bence
Ben regl oldum canım ikinci kez deneyeceğim inşallah bu sefer olır

İdrar yoğunluğu vs de etkileyebilir 6 günde etki devam ediyordur bence
Ben regl oldum canım ikinci kez deneyeceğim inşallah bu sefer olır
Bak senin kop koyu çıkmasına rağmen olmamış benim silik çıktı yine olacağını sanmıyorum bu ay çok ümitlenmiştim hsg de çekilmiştim iğne vurulmuştum

Bende KLOMEN kullandım sonra çatlatma iğnesi verdi bgn 14 gün test yaptım Regl 2. Günü geçti ve negatif test doktoruma yazdım 10 gün bekle dedi neden 10 gün bekle dedi ki

Ben hiç ne ne zaman yapılır unuttum ama tam beklenen günlerde test yap stres ten uzak dur ve eğilip uzanma yavaş haraketler yap

Back
X