Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası adet gecikmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Luna277

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
755
662
53
30
Merhaba kızlar benim adetlerim düzenli olmasına rağmen 2 aydır gecikiyordu tsh biraz yüksek çıktı ilaç başladım bu ay gonalf ve çatlatma iğnesi oldum ancak iğnenin 22. Günü hala adet olmadım daha önceki iğnelerde 15 ve 17. Günlerde olmuştum. İğneye rağmen adet düzensizliği devam eder mi kullandığım ilaçtan kı acaba yada kist mi oluştu bilemedim test yapmadım çünkü 2 aydır gecikiyordu umutlanmak istemedim adet ağrılarım oluyor arada

Bence bı test yapın belkide pozitiftir

Bi test yapsan?

Kizlar Gonopeptly kullanan ya da bilgisi olan var mi...hcg testi pozitif çıkarabilir mi o da.

Canım ne durumdasın? Gonalf kullandın sanırım aşılama iptal olmuş? Benımde öyle olabılırmı acaba ya? Catlatma iğnesi vurdumu peki
Hala adet olamadım adet sökücü kullanıyorum. Aşılama olamadım iptal oldu çatlatma iğnesi vuruldum

Arkadaşlar merhaba bende aşılama olmak için gonalf kullanıyorum ancak oluşan yumurtalardan biri diğerlerine göre daha hızlı büyüyyordu cuma günü kontrole gittiğimde doktor her ihtimale karşı haftasonunu değerlendirin dedi eğer o yumurta çatlarsa aşılamayı iptal mi eder acaba doktor o gün panikten sormayı unuttum yarın kontrole gidicem tekrar ama çok kafama takılıyor

çıkarttı ama aşılama olcaktım çoğul gebelikten iptal oldu
Catlatma ignesi olmadan once cogul risk yokmuydu catlatmadan sonra mi olustu bu risk canim .Brn de asilama olacaktim klomenle yumurtalar fazla ve iyi gelismis oldugu icin catlatma olursa 3 den fazla yumurta dollenebilir oldugundan iptal edildi. O zaman iliski yasagi da koydu dr dimi . Bendw suan yasak yok.

Yok çatlatma olmasada kendiliğinden çatlayıp birliktelikle döllenme riski var ilişki yasağıda vermişti bi önceki aylardada ama ben denedim tutmadı bi skıntıda yaşamadım

Yok çatlatma olmasada kendiliğinden çatlayıp birliktelikle döllenme riski var ilişki yasağıda vermişti bi önceki aylardada ama ben denedim tutmadı bi skıntıda yaşamadım
Bana iliskiye girin normal deneyin dedi akisina birakayim ne yapayim hayirlisi hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…