İnşallah öyledir ama hiç belirti yok pek sanmıyorum bakalım ben kist olmasından korkuyorumBelki de sonuç pozitiftir.
Bence bı test yapın belkide pozitiftirMerhaba kızlar benim adetlerim düzenli olmasına rağmen 2 aydır gecikiyordu tsh biraz yüksek çıktı ilaç başladım bu ay gonalf ve çatlatma iğnesi oldum ancak iğnenin 22. Günü hala adet olmadım daha önceki iğnelerde 15 ve 17. Günlerde olmuştum. İğneye rağmen adet düzensizliği devam eder mi kullandığım ilaçtan kı acaba yada kist mi oluştu bilemedim test yapmadım çünkü 2 aydır gecikiyordu umutlanmak istemedim adet ağrılarım oluyor arada
Belirti hemen olmuyo kasık ağrısından hariç.İnşallah öyledir ama hiç belirti yok pek sanmıyorum bakalım ben kist olmasından korkuyorum
Sadece kasık ağrım var zaten göğüslerde falan bişey yokBelirti hemen olmuyo kasık ağrısından hariç.
E tamam test yapSadece kasık ağrım var zaten göğüslerde falan bişey yok
Bi test yapsan?Merhaba kızlar benim adetlerim düzenli olmasına rağmen 2 aydır gecikiyordu tsh biraz yüksek çıktı ilaç başladım bu ay gonalf ve çatlatma iğnesi oldum ancak iğnenin 22. Günü hala adet olmadım daha önceki iğnelerde 15 ve 17. Günlerde olmuştum. İğneye rağmen adet düzensizliği devam eder mi kullandığım ilaçtan kı acaba yada kist mi oluştu bilemedim test yapmadım çünkü 2 aydır gecikiyordu umutlanmak istemedim adet ağrılarım oluyor arada
Negatif testBi test yapsan?
çıkarttı ama aşılama olcaktım çoğul gebelikten iptal olduLuna277 Gonalf i sadece yumurta büyütmek için kullandın sanirim yani bir aşılama falan için değil buna rapor çıkarttı mi doktorun ??
Canım ne durumdasın? Gonalf kullandın sanırım aşılama iptal olmuş? Benımde öyle olabılırmı acaba ya? Catlatma iğnesi vurdumu pekiçıkarttı ama aşılama olcaktım çoğul gebelikten iptal oldu
Hala adet olamadım adet sökücü kullanıyorum. Aşılama olamadım iptal oldu çatlatma iğnesi vuruldumCanım ne durumdasın? Gonalf kullandın sanırım aşılama iptal olmuş? Benımde öyle olabılırmı acaba ya? Catlatma iğnesi vurdumu peki
Peki iğneyle genelık sağlanıyormu aşılama olmadı gonal f kullanıp ?Hala adet olamadım adet sökücü kullanıyorum. Aşılama olamadım iptal oldu çatlatma iğnesi vuruldum
Kalan var burdada okuduğum gittiğim hastanedede gördüm ama bende oluşmadı.Peki iğneyle genelık sağlanıyormu aşılama olmadı gonal f kullanıp ?
Catlatma ignesi olmadan once cogul risk yokmuydu catlatmadan sonra mi olustu bu risk canim .Brn de asilama olacaktim klomenle yumurtalar fazla ve iyi gelismis oldugu icin catlatma olursa 3 den fazla yumurta dollenebilir oldugundan iptal edildi. O zaman iliski yasagi da koydu dr dimi . Bendw suan yasak yok.çıkarttı ama aşılama olcaktım çoğul gebelikten iptal oldu
Yok çatlatma olmasada kendiliğinden çatlayıp birliktelikle döllenme riski var ilişki yasağıda vermişti bi önceki aylardada ama ben denedim tutmadı bi skıntıda yaşamadımCatlatma ignesi olmadan once cogul risk yokmuydu catlatmadan sonra mi olustu bu risk canim .Brn de asilama olacaktim klomenle yumurtalar fazla ve iyi gelismis oldugu icin catlatma olursa 3 den fazla yumurta dollenebilir oldugundan iptal edildi. O zaman iliski yasagi da koydu dr dimi . Bendw suan yasak yok.
Bana iliskiye girin normal deneyin dedi akisina birakayim ne yapayimYok çatlatma olmasada kendiliğinden çatlayıp birliktelikle döllenme riski var ilişki yasağıda vermişti bi önceki aylardada ama ben denedim tutmadı bi skıntıda yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?