• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet normal bende de akıntı yoktu sonradan oldu canım olur strest yapma dinlenmeye bak kafanı başka bir şeye ver düşünme çok akışı yaşa 🙏🌸
Kafama takıyorum ya. Bugün iğnenin 6. Günü hep bi belirti arama çabasındayım ama hiçbir belirtim yok. 10. Gün cuma günü yani test yapıcam bakalım iğne etkisi geçmiş mi. Stresten sigara içiyorum sürekli. Zararlı olduğunu biliyorum ama içiyorum😏

Kafama takıyorum ya. Bugün iğnenin 6. Günü hep bi belirti arama çabasındayım ama hiçbir belirtim yok. 10. Gün cuma günü yani test yapıcam bakalım iğne etkisi geçmiş mi. Stresten sigara içiyorum sürekli. Zararlı olduğunu biliyorum ama içiyorum😏
Bende hep adet olucam dedim zaten sigara çok içtim ve çok pişman oldum meğersem hamileymişim tabi şimdi içmiyorum ama bence en azından azalt tutunmasını bile etkiliyor bebeğin

Bende hep adet olucam dedim zaten sigara çok içtim ve çok pişman oldum meğersem hamileymişim tabi şimdi içmiyorum ama bence en azından azalt tutunmasını bile etkiliyor bebeğin
Evet öyle malesef, umarım bende hamile kalabilirim. Hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua eder misin🥹🙏🏻

Back
X