- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 508
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Normal canım çoğu kişide böyle oluyo bende bu ay oldum ağrım vardı doktora sordum dedi ki bu iyi birşeyKızlar merhaba
Bugün çatlatma iğnemin 7.günü
26 Haziran iğnemi vurdurmuştum. Dün ve bugün çok karın alt kısımlarım ağırıyor ve halen daha devam ediyor ağrı. Sanki böyle adet olacakmışım gibi..
Böyle ağrılar normal mi??
Canım benim işim biraz karışık bugün 9 .gün iğnenin 3 gün önce kanamam oldu birde enfeksiyon kaptım acile gittim idrarıma kan karışmıştı doktor kan testide yaptı beta 19.50 çıktı hamile olabilirsin dedi ilaç yazmadı kendi doktoruna git dedi kendi doktorumda izne gitmişti başka doktora sıra aldık özelde o da kan testine göre enfeksiyona ilaç yazarım dedi neyse kan testini yaptı beta 14.3 çıktı kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediHadi ya 2 gündür Böyle devam etti canım . Senin kaçıncı günün bugün?
Bendede olmuştuKızlar merhaba
26 Haziran iğnemi vurdurmuştum. Dün ve bugün çok karın alt kısımlarım ağırıyor ve halen daha devam ediyor ağrı. Sanki böyle adet olacakmışım gibi..
Adet olacağım sanırım aşırı sinirliyim yaBelirti var mı
Adet olacağım zaman çok susuyorum ben sürekli su içiyorum şimdide öyle içiyorum hiç su içmemiş gibiyimAdet olacağım sanırım aşırı sinirliyim ya
Normal canım bende de olmuştuKızlar merhaba
Aynı şeyleri yaşıyorum iğnenin 15. Günümdeyim adetim 3 gün geçti ama tedirginim sizin nasıl3 gündür sol yumurtalığım ağırıyo gerçekten ağro giriyor
Adet günüm geçti ama agrım çok şiddetli olmaya başladı karnım davul gibi şişti halsizlik var dengem bozuldu tamamenBenim de 19.günüm normal adet tarihim de geçti pazartesi doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?