Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

temmuzekim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
5.671
En iyi cevaplar
1
4.888
123
31
Merhabalar
Polikistik overliyim.15.01.2020de çatlatma iğnesi oldum. Doktor 16-17-18 ilişki dedi. Bugün iğnemin 8.günü başından beri kasıklarımda batma var (dayanılmayacak gibi değil regl olacakmışım gibi) onun dışında sürekli sarı akıntım var hatta artık kaşıntı yapmaya başladı sanırım mantar oldum :( göğüslerim normal (regl zamanlarıda pek acımaz genelde) var mı bu belirtileri yaşayan genelde beyaz akıntı olursa hamile olunur yazıyor bende üzülüp kafama takıyorum :(

Bende ignenin 7 günündeyim bendede her hangi bir belirti yok

Ewt benim ilk iğnem 🤲 bakalım artık kısmet bu ay 4 gün sonra test yaparsın sende varsa silikte olsa çıkıyormuş
Ben 6. Gün yaptım meraktan tabii yalancı pozitif çıkıyor. İnsan anlayamıyor ki belirtiler psikolojik mi değil mi akıntım fazla sizdede var mı iğneden mi acaba

Ben 6. Gün yaptım meraktan tabii yalancı pozitif çıkıyor. İnsan anlayamıyor ki belirtiler psikolojik mi değil mi akıntım fazla sizdede var mı iğneden mi acaba
Bende hiç akinti yok malesef ama olmasi daha iyi cok erken test yapmissin 10 gunden sonra etkisi gidiyor

Kaşıntı aşırı arttı progestan hap mı yapıyor acaba

Bende hiç akinti yok malesef ama olmasi daha iyi cok erken test yapmissin 10 gunden sonra etkisi gidiyor
Merhabalar akinti feci bende yumurtlama zamani olandan hemde pet yetistiremedim ilk bi kac gun. Benimde bugun 6. Gunum ama hic umudum yok . Oyuzden reglim gecerse ancak test yaparim daha 10 gun var kafaya takmamak icin de elimden geleni yapiyorum ama mumkun olmuyor tabi ki .

Merhabalar akinti feci bende yumurtlama zamani olandan hemde pet yetistiremedim ilk bi kac gun. Benimde bugun 6. Gunum ama hic umudum yok . Oyuzden reglim gecerse ancak test yaparim daha 10 gun var kafaya takmamak icin de elimden geleni yapiyorum ama mumkun olmuyor tabi ki .
Canim iğNenin 10 gününde test yapabilirsin.

Merhaba 17.01.2021 catlatma iğnesi vurundum pek ümitli deilim ama arada karnımda ağrı hissediyorum bacaklarım sızlıyor doğuştan sağ tüp kapalı sol tüple gebe,kalmaya calisanlardanim aranizda benim gibi olan varmı tam,sonucu ne zaman alırım

Bende,sizin,gibiyim 8 günümdeyim adetime 9 gun var umutsuz hissediyorum akintim çok oldu,arada,sancim oluyor pek ümitlenmek istemiyorum,ama rabbim yuzumuze baksın

Merhaba 17.01.2021 catlatma iğnesi vurundum pek ümitli deilim ama arada karnımda ağrı hissediyorum bacaklarım sızlıyor doğuştan sağ tüp kapalı sol tüple gebe,kalmaya calisanlardanim aranizda benim gibi olan varmı tam,sonucu ne zaman alırım
Canım bende 17 sinde iğne oldum benimde öyle bugün test yaptım hayalet çizgi cıktı yarın bidaha denicem

Bende,sizin,gibiyim 8 günümdeyim adetime 9 gun var umutsuz hissediyorum akintim çok oldu,arada,sancim oluyor pek ümitlenmek istemiyorum,ama rabbim yuzumuze baksın
Amin insallah. Igneden sonra 14. Gun diyorlar cunku oncesinde yapilan testlerde yalanci cizgi olma ihtimali var igneden kaynakli. Daha da uzucu bir durum . O sebepten en azindan 14 gun beklemek gerek bence. Ama tabiki siz bilirsiniz.☺️

Merhabalar
Polikistik overliyim.15.01.2020de çatlatma iğnesi oldum. Doktor 16-17-18 ilişki dedi. Bugün iğnemin 8.günü başından beri kasıklarımda batma var (dayanılmayacak gibi değil regl olacakmışım gibi) onun dışında sürekli sarı akıntım var hatta artık kaşıntı yapmaya başladı sanırım mantar oldum :KK43: göğüslerim normal (regl zamanlarıda pek acımaz genelde) var mı bu belirtileri yaşayan genelde beyaz akıntı olursa hamile olunur yazıyor bende üzülüp kafama takıyorum :KK43:
Belirtiler normal ignenin etkisi, yani belirtilere bakarak cok umutlanmamak gerektigini dusunuyorum. Gecen ay kasiklarimda agri akinti hat safhadaydi ama sonuc negatif, bu ay pek belirti gostermedim ama hamileyim. Yani ben belirtilerinizi dinlememeyi oneririm.

Amin insallah. Igneden sonra 14. Gun diyorlar cunku oncesinde yapilan testlerde yalanci cizgi olma ihtimali var igneden kaynakli. Daha da uzucu bir durum . O sebepten en azindan 14 gun beklemek gerek bence. Ama tabiki siz bilirsiniz.☺️
Ben bugün dayanamayıp yaptım hayalet çizgi cıktı:) kuzenimde erken yaptı hamile şuan

Back
X