Çatlatma iğnesi sonrası durumlar

Kızlar ben mi silik çizgi görmek istiyorum yoksa ufak da olsa silik mi bir göz atın bakın nolur
iğne etkisi gibi değil çok ince ni çizgi var gerçekten iğneden sonra yaptığım test sonucum benimki de öyleydi

Eklentiler

• IMG_20210731_183953.webp
    IMG_20210731_183953.webp
    28 KB · Görüntüleme: 53
Ben iğne gününü saymazsak 13. Gün yaptım canım böyle çıktı. Kan verdim beta 24 çıktı. Bugün 15. Günüm test ile koyulaşmayı takip ettim benimki iğne etkisi değilmiş. İnşallah senin de değildir. Yarın tekrarla anlaşılır koyulaşırsa
Peki sizde kasık karın ağrısı varmıydı şu dört beş gündür kasıklarımda sızı var neyden olduğunu çözemiyorum

Ben iğne gününü saymazsak 13. Gün yaptım canım böyle çıktı. Kan verdim beta 24 çıktı. Bugün 15. Günüm test ile koyulaşmayı takip ettim benimki iğne etkisi değilmiş. İnşallah senin de değildir. Yarın tekrarla anlaşılır koyulaşırsa
Ah hayırlı olsun benimde bugün 10.gun yarın test yapsam mı acaba

Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnesinden sonra ki 11.günüm sabah test yaptım sonuç hüsran kocaman bir negatif :( Herkesin 11 inde 12 sinde hatta 13unde pozitif sonra negatife dönüyor benimki çok erken negatif :( sonuç böyle acaba 2-3 sonra değişir mi :(

Back
X