Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeste farklı sure kalıyomus vucutta. 12 14 gun genellıyorlar ama 8. gun sıfırlanan da var..yanı senın baya suren var sabret test harcama bosuna :) catlama ıgnesınden 1 gun sonra catlasa yumurta daha yenı dollenmıstır yerlesmedı bıle kı bhcg sı olsun :)Kizlar 2Mayıs'ta adet oldum yumurta takibine gittim 17 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum adetim 30 Mayıs'ta adet olmam lazım testim assagida sizce pozitifmi yoksa iğneden dolayimi böle cikti
Pardon 13 mayis igneherkeste farklı sure kalıyomus vucutta. 12 14 gun genellıyorlar ama 8. gun sıfırlanan da var..yanı senın baya suren var sabret test harcama bosuna :) catlama ıgnesınden 1 gun sonra catlasa yumurta daha yenı dollenmıstır yerlesmedı bıle kı bhcg sı olsun :)
Pardon 13 mayis igne tarihi3 gün olmuş daha iğnenin etkisi bu. Mümkün mü 3 günde gebelik oluşup teste yansıması? Döllendi rahme indi yerleşti derken en az bir hafta lazım sonra kanda minik bir değerle başlar sonra bu teste yansır o da 14 günü bulur. Bekleyin. Zaten iğnenin prospektüsünde de erken yalancı sonuçlar alınacağı yazar.
Yine de erken. Bende 8 gün çok net pozitif çıkmıştı. Bekleyin. 14 günü üzülmemek için.Pardon 13 mayis igne tarihi
benım sılınmesı 11. gunu buldu . bu da erken . yazdıgım 12 14 gun beklemeyı dıkkate alın.Pardon 13 mayis igne tarihi
Bence kan testi vermelisiniz. İlk belirti zaten gecikmedir. Başka belirti aramayın.Kızlar gonalf kullandım, 11 inde iğne oldum bugün tam 13. Günüm hiç. Test yapmak istemiyorum sürekli bahaneler ile engelliyorum kendimi kan mı yoksa test mi bekleyeyim mi böyle bir hafta filan daha napayım sizce hiç. Bir belirti yorgunluk filan filan bişeyim yok iğnede bile hiç Birşey hissetmedim Bi meme ucu hassasiyeti çok oldu gerisinde sap gibi devam
Merhaba bence adet gününü bekleyin. Benimde bugün iğnenin 16. günü adet gününe 1-2 gün var hayal kırıklığı olmasın diye bekliyorum yine deKızlar gonalf kullandım, 11 inde iğne oldum bugün tam 13. Günüm hiç. Test yapmak istemiyorum sürekli bahaneler ile engelliyorum kendimi kan mı yoksa test mi bekleyeyim mi böyle bir hafta filan daha napayım sizce hiç. Bir belirti yorgunluk filan filan bişeyim yok iğnede bile hiç Birşey hissetmedim Bi meme ucu hassasiyeti çok oldu gerisinde sap gibi devam
Bekledim kuzum 20 sinde adet olmam lazım 6.58 çıkto hgc ama sevinme dediler yarın tekrar vericem Allah izin verirseMerhaba bence adet gününü bekleyin. Benimde bugün iğnenin 16. günü adet gününe 1-2 gün var hayal kırıklığı olmasın diye bekliyorum yine de
Canım inşallah hamilesindir, birbirimize dua edelimBekledim kuzum 20 sinde adet olmam lazım 6.58 çıkto hgc ama sevinme dediler yarın tekrar vericem Allah izin verirse
İnşallah yarın tekrar kan vericem en son gçeen ay 20 sinde adet olmuştm bakalım rabbim hepimize yaşatsın sevinemedim bile bilemedim yani kalp atışını duyana kadar sevinemem galibaCanım inşallah hamilesindir, birbirimize dua edelim
Adet tarihinizin gecmesini beklemeniz lazim degil mi daha cok erken gibi duruyor
Mübarek cuma günü sağlıklı bir şekilde hamilelik haberini alırsın inşallah. Benim de kasıklarımda ağrı oluyo adet olucam galiba inşallah hamileyimdir olmamİnşallah yarın tekrar kan vericem en son gçeen ay 20 sinde adet olmuştm bakalım rabbim hepimize yaşatsın sevinemedim bile bilemedim yani kalp atışını duyana kadar sevinemem galiba
Gittim değerim 6.58 den 1 e düşmüş kasıklarım belim ağrıyor adet olucam sanırım rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin inşallahMübarek cuma günü sağlıklı bir şekilde hamilelik haberini alırsın inşallah. Benim de kasıklarımda ağrı oluyo adet olucam galiba inşallah hamileyimdir olmam![]()
Benim bugün 14. Günün kan verdim 0.100 çıktı negatif ama adetime 4 gün var belki yukselir diye yine içimde bir umut kaldı yine hüsranYine de erken. Bende 8 gün çok net pozitif çıkmıştı. Bekleyin. 14 günü üzülmemek için.
O kadar sürmez genelde iğneden sonra 15 16. Güne regl gelir.Benim bugün 14. Günün kan verdim 0.100 çıktı negatif ama adetime 4 gün var belki yukselir diye yine içimde bir umut kaldı yine hüsran
İğneden sonraki 14 gün bugün kan testim 0.100 çıktıO kadar sürmez genelde iğneden sonra 15 16. Güne regl gelir.