Çatlatma iğnesi sonrası Gebelik testim bakar mısınız ? 🙏🏻

ilay1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
2
1
1
25
Kızlar merhaba 10 temmuzda yumurta çatlatma iğnesi vurundum 36 sonra ilişkiye girdik ama sadece 1 defa eşimin görevinden kaynaklı yan yana olamadık adet olacakmış gibi kasık ağrıların oluyor bugün 15 gün oldu test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilelik varmıdır ? Pcos luyum
IMG_6341.webp
IMG_6338.webp

Test bozuk degılse hamileisn canım hayırlı olsun iğneden 14 gun sonra kesın sonuc deniyor gebelık belırtılerıyle regl belırtılerı aynı canım kan ver emin olursun sende

Test bozuk degılse hamileisn canım hayırlı olsun iğneden 14 gun sonra kesın sonuc deniyor gebelık belırtılerıyle regl belırtılerı aynı canım kan ver emin olursun sende
Çok teşekkür ederim birazdan kan vermeye gideceğim 2 yıldır süreç o kadar yordu ki herkesten bir umut bekliyorum 🥺🙏🏻

Kızlar merhaba 10 temmuzda yumurta çatlatma iğnesi vurundum 36 sonra ilişkiye girdik ama sadece 1 defa eşimin görevinden kaynaklı yan yana olamadık adet olacakmış gibi kasık ağrıların oluyor bugün 15 gün oldu test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilelik varmıdır ? Pcos luyum Eki Görüntüle 3622076 Eki Görüntüle 3622077
Evet pozitif gözüküyor bende ovitrella oldum 16 temmuzda 9 gün sonra kan testi verdim fakat 0.350 çıktı. Bugün 15. Günüm ama değer yükselmiş olabilir mi acaba bilmiyorum negatif sonuç almak istemediğim için tekrar kan vermedim 2 ağustos regl günüm bende pcos luyum bu arada. Sizin sonuç çıktı mı acaba

Back
X