Catlatma iğnesi sonrası hakkında yardim

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Kızlar merhaba. Catlatma iğnesi olanlara bir sorum olacak.
Cumartesi ignemi oldum dün gece ilk ilişki oldu. Cumartesi pazar ve bugün ovulasyon testlerim pozitif çok koyu. Doktor iki günde bir ilişki diyor ama bugün benim akintim geldi yani eğer catliyorsa yarına kadar şansım azalır mi acaba?
Eşimin ileri hareketli spermlerinde de sıkıntı var zaten.. Hergün sperm kalitesini iyice düşürür ama gün aşırı da şansımı azaltır mi?
Catlatma iğnesi olanlar yardım edebilir mi???

bende bikere yaptırdım çatlatma iğnesi:)buayda yaptırcam cmtsi günü inş. bence birgün beklemek daha ii spermin kalitesi için doktorlar gün aşırı istio zaten spermler bildiğim kadarıyla 72 saat durabiliomuş yumurtlama zamanında yane uygun anda yolunu buluomuş die duydum okudum ama sen bilirsin tabe..doktoruna sorma şansın varsa bence sorman daha ii olur.

Doktor da gün aşırı dedi. Zaten eşimin hareketlilikte de sorun var bugün yine felaket akıntı geldi resmen yumurtanın beyazı gibi şans artık kısmet teşekkürler:))
Senin geçen ay faydası olmadi miydi

tatlim ben de 3 kere olmustum catlama ignesi...ben oldugum zaman ertesi gun iliski yasak demisti doktorum ama bende hep gun asiri iliski oluyordu...esinin sperm kalitesi dusukse yapma derim ben...yarin sabah saatlerinde iliskiye gir.sabah saatlerde sprmler daha hizli oluyormusss...catladigin zman kasiklarinda da agri hissedersin bende hep oyle olmustu....akintin birkac gun devam ediyor zaten...

ilk denememde olmadı 1 ay ara verdim sağlık nedenlerimden dolayı bu ay tekrar deniorum inş. hayırlısı olur bu ay tutar:)

bende 15 nisanda oldum çatlatma iğnemi, doktor bana da gün aşırı ilişki dedi, hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…